Redactia.ro
Home » Știri » Obiceiurile zilnice care te ajută să trăiești până la 100 de ani. Regulile impuse de cercetători

Obiceiurile zilnice care te ajută să trăiești până la 100 de ani. Regulile impuse de cercetători

Singura vitamină care îți menține creierul sănătos. Ce spune un nutriționist de la Harvard

Deprinderile ușoare care te pot ajuta să trăiești până la vârsta de 100 de ani sunt departe de a fi complicate, conform oamenilor de știință. Un grup de cercetători a identificat aceste aspecte pe care trebuie să le integrezi în viața ta de zi cu zi pentru a-ți spori șansele de longevitate.

Care sunt aceste reguli simple

  1. Mișcare zilnică și constantă: Este esențial să faci exerciții fizice în mod regulat. Doar 20 de minute de exerciții aerobice zilnice sunt suficiente, ceea ce înseamnă minimum 150 de minute de exerciții aerobice de intensitate moderată pe săptămână.
  2. Un scop în viață: Cei care trăiesc mult și sănătos au, în general, un scop. Acesta contribuie semnificativ la o viață lungă și împlinită.
  3. Reducerea stresului: Stresul poate avea un impact negativ asupra sănătății și longevității. Este important să învățăm să gestionăm și să reducem nivelul de stres din viața noastră.
  4. Dietă sănătoasă: Adoptarea unei diete echilibrate, bazate pe alimente vegetale și cu o restricție moderată a caloriilor, poate contribui la longevitate.
  5. Consumul moderat de vin roșu: Consumul moderat de vin roșu, în special în compania prietenilor și/sau la masă, poate avea beneficii asupra sănătății.
  6. Alăturarea unei comunități religioase: Participarea la serviciile religioase poate adăuga ani la viață și poate oferi o rețea de suport social.
  7. Relații strânse cu familia și comunitatea: Promovarea legăturilor profunde cu ceilalți și menținerea unei rețele de suport social puternice poate contribui la sănătatea și longevitatea noastră.

Adoptarea acestor deprinderi simple în viața de zi cu zi poate contribui la o viață lungă, sănătoasă și împlinită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini