Redactia.ro
Home » Știri » Obiectul pe care nu ar trebui să-l atingi niciodată în camera de hotel. Este dezinfectat foarte rar

Obiectul pe care nu ar trebui să-l atingi niciodată în camera de hotel. Este dezinfectat foarte rar

camera de hotel

Există un obiect în camera de hotel pe care ar fi mai bine să nu-l atingi. Acest lucru se datorează faptului că poate fi un potențial factor de risc pentru sănătate și-ți poate transforma vacanța într-un coșmar.

Obiectul pe care nu ar trebui să-l atingi niciodată în camera de hotel

Atunci când intri într-o cameră de hotel, ar fi prudent să eviți să atingi acest obiect în primul rând. Conform unui expert în industria turismului, se pare că acest obiect nu este igienizat în mod regulat, iar acesta nu este singurul obiect de acest fel. Din acest motiv, există un risc potențial de îmbolnăvire, mai ales în cazul copiilor.

Când ajungi în camera de hotel, este de obicei momentul în care îți desfaci bagajele. Unii oaspeți preferă să pornească televizorul, în timp ce alții preferă să iasă imediat în afara hotelului pentru a se bucura de zonă.

Există însă câteva aspecte mai puțin cunoscute de către turiști, care sunt bine de luat în considerare. Doar cei care lucrează în industria hotelieră le cunosc foarte bine, așa că ar fi benefic să ținem cont de următoarele sfaturi. Anton Radchenko, expert în turism și fondator al AirAdvisor, ne oferă informații despre obiectele pe care ar fi mai bine să nu le atingem în camera de hotel.

Telecomanda televizoarelor nu este dezinfectată la fel de des precum alte obiecte prezente în cameră

Unul dintre cele mai insalubre obiecte dintr-o cameră de hotel este telecomanda televizorului. Prin urmare, dacă obișnuiești să pornești televizorul imediat ce ajungi la cazare, ar fi bine să iei în considerare acest aspect înainte de a o face.

În general, telecomanda este un obiect care nu este igienizat la fel de des ca alte piese de mobilier din cameră. Astfel, aceasta poate fi un adăpost pentru numeroase bacterii și alte organisme dăunătoare. Utilizarea telecomenzii poate cauza diverse probleme de sănătate, care pot afecta experiența noastră de vacanță.

Părinții ar trebui să fie în special atenți în această privință, deoarece mulți copii ajung să țină în mână telecomanda. Este important de menționat că telecomanda a fost manevrată de mai multe persoane înainte, chiar cu câteva ore sau zile în urmă. Astfel, este important să fim conștienți de acest aspect și să luăm măsuri de igienă adecvate pentru a ne proteja sănătatea în timpul călătoriei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: