Redactia.ro
Home » Știri » Octavia Geamănu, înlocuită de la Observator. Iată cine va prezenta știrile

Octavia Geamănu, înlocuită de la Observator. Iată cine va prezenta știrile

Octavia Geamănu este o figură cunoscută a trustului Antena1, încă din anul 2018, de când prezintă  „Observatorul de weekend”. Conducerea a luat o hotărâre radical, aceea de a o înlocui pe frumoasa știristă. Iată ce scandal s-a iscat și cine o înlocuiește pe aceasta!

Octavia Geamănu, înlocuită de la Observator

Octavia Geamănu a intrat în inimile telespectatorilor din întreaga țară, din anul 2018, de când a prezentat „Observatorul de weekend”.  De mai bine de o lună, s-a simțit lipsa știristei de pe micile ecrane. La înlocuirea sa pe post, s-ar fi iscat un scandal de proporții mari, iar această problem este dezbătută între avocații vedetei și reprezentanții trustului Intact, potrivit „Click!”.

În momentul în care s-a întors din concediu, Octavia Geamănu s-a prezentat la serviciu și a avut parte de o mare surpriză din partea conducerii. Știrista urma să fie înlocuită de o altă colegă de breaslă, astfel că „Observatorul de weekend” va fi prezentat de o jurnalistă, Irina Ursu, care a lucra la Aleph TV.  Aceasta a lucrat timp de 4 ani și pentru Pro TV Cluj.

Odată ce s-a iscat scandalul în studioul Observatorului, producătorii au aleretat conducerea trustului, iar aceștia au trimis-o pe știristă acasă.

Octavia Geamănu atacă trustul lui Voiculescu

În prezent, Octavia Geamănu demarează un atac asupra trustului Antena 1 prin intermediul avocaților ei, deoarece a fost nedreptățită.

Octavia Geamănu a declarat pentru „paginademedia.ro” că încă se află sub contract cu Antena 1 și continuă să vină la serviciu. Trustul Intact nu a făcut nicio declarație față de situația creată.

„În acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00″, a declarat Octavia Geamănu, potrivit sursei citate mai sus.

Știrista a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook care i-a emoționat pe internauți. Aceasta a transmis faptul că acceptarea prezentului este un aspect extrem de important pentru a avea parte de o viață calitativă:

„Calitatea vietii depinde in mare parte de ganduri. Sa imbratisezi momentul in care esti acum, poate fi cea mai buna idee. Acceptarea prezentului iti poate oferi suficiente resurse ca sa-ti pregatesti viitorul. Si mai e ceva, destul de important… Nimic fara voia lui Dumnezeu.”

 

Sursa foto: Facebook Octavia Geamănu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: