Redactia.ro
Home » Monden » Odinioară, era exploziv pe scenă și energic, iar acum merge în baston, fragil și cu privirea în pământ! Cum l-a schimbat boala pe acest mare artist

Odinioară, era exploziv pe scenă și energic, iar acum merge în baston, fragil și cu privirea în pământ! Cum l-a schimbat boala pe acest mare artist

GALERIE FOTO (4) Odinioară, era exploziv pe scenă și energic, iar acum merge într-un baston, fragil și cu privirea în pământ. Cum l-a schimbat boala pe acest mare artist

Ozzy Osbourne, un star al muzicii internaționale, a fost văzut pentru prima dată după ce și-a anulat anumite concerte. Mergea într-un baston, cu privirea în pământ, fragil. Boala Parkinson i-a dat viața peste cap de mai bine de patru ani încoace, iar soția a declarat că îl privește pe ascuns, plângând, de multe ori.

Odinioară, era exploziv pe scenă și energic, iar acum merge în baston, fragil și cu privirea în pământ! Cum l-a schimbat boala pe acest mare artist

În decembrie anul trecut, bolnav de Parkinson, într-o stare fragilă, Ozzy Osbourne a fost filmat pe stradă, alături de îngrijitorul personal, cum se mișca cu dificultate și tremura. Era ținut de o curea portocalie pe care cântărețul o avea pusă în jurul taliei. O imagine care contrastează puternic cu alte imagini din trecut, când mega-starul era în mare formă și cucerea marile scene ale lumii, spre bucuria fanilor lui.

Odinioară, era exploziv pe scenă, iar acum merge într-un baston! Cum l-a schimbat boala pe acest mare artist
Foto: TheImageDirect.com
Odinioară, era exploziv pe scenă, iar acum merge într-un baston! Cum l-a schimbat boala pe acest mare artist
Foto: TheImageDirect.com

În vârstă de 74 de ani, Ozzy Osbourne a fost diagnosticat acum patru ani cu Parkinson. De curând, soția lui, Sharon Osbourne, declara că „i se rupe inima” atunci când îl vede așa. Și pe bună dreptate.

Iată că Ozzy Osbourne a fost văzut recent din nou, pentru prima dată după ce și-a anulat concertele din Marea Britanie și din Irlanda. Mergea cu ajutorul unui baston. Artistula a anunțat de curând că nu este „capabil fizic” să susțină spectacolele, în urma unei operații recente, a relatat The Sun.

„Ozzy Osbourne a fost văzut în public pentru prima dată de când a fost nevoit să anuleze toate concertele anunțate, spunând că este prea fragil pentru a cânta după ce a fost diagnosticat cu Parkinson în urmă cu patru ani”, a relatat presa internațională într-un tweet.

În imagine, cntărețul este îmbrăcat într-o haină închisă la culoare, cu o bluză pe gât neagră. Are părul lung, albit, și privește în jos. Se sprijină în baston, iar fără el nu s-ar putea deplasa cum trebuie.

Foto: Profimedia

Vorbind cu emoție despre soțul ei, Sharon Osbourne a declarat la ITV: „Mă gândesc doar la soțul meu, care era foarte energic, îi plăcea să iasă la plimbare, făcea un spectacol de două ore pe scenă în fiecare seară, alergând ca un nebun. Dintr-o dată, viața ta se oprește pur și simplu – viața așa cum o știai. Când mă uit la soțul meu mi se rupe inima pentru el, sunt tristă pentru mine însămi să-l văd așa, dar prin ce trece el este mai rău. Când mă uit la el și el nu știe, îmi vine să plâng”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: