Redactia.ro
Home » Monden » Oferă lecții de moralitate, dar se comportă total invers. Vlogger-ul Selly arde țigară după țigară

Oferă lecții de moralitate, dar se comportă total invers. Vlogger-ul Selly arde țigară după țigară

Cunoscutul vlogger Selly a fost surprins într-o ipostază care sigur supără orice părinte de adolescent. Acesta trăgea cu sete dintr-o țigară și își savura cafeaua la o terasă de fițe din capitală.

Tânărul Selly, care are deja un milion de euro in conturi doar din publicitate, se dorește a fi vocea celor de vârsta lui și un exemplu demn de urmat, cel puțin în ceea ce privește învățământul în țara noastră. Vlogger-ul a fost implicat în diverse acțiuni menite să scoată în evidență starea deplorabilă în care se află scoala în Romania. Ultima ispravă a fost dezbaterea online, alaături de Monica Anisie, Ministrul Învățământului, însă fară succes pentru că aceasta din urmă nu a dat curs invitației.

Selly, prins cu țigara în gură de către paparazzi

Însă, Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din Romania, nu este perfect și nici nu ține cont de faptul că nu da tocmai un exemplu bun generației sale. Tânărul a fost surprins de paparazzi Wowbiz în timp ce trăgea cu sete dintr-o țigară, la o terasă de fițe din București.

Selly a “regizat” o farsă remarcabilă unei televiziuni

Selly a vorbit de multe ori despre ideea de fake news și despre impactul asupra societății. Și ca să dovedească în detaliu că știrile false se răspândesc repede fară să fie verificate înainte, Selly a regizat o farsă de toată frumusețea, reușind să prindă o televiziune în offside. „Probabil că ați văzut la știri această filmare cu mine și cu mașina mea. A fost difuzat intens de o anumită televiziune și faptul că au aș fi făcut încă un accident cu mașina a fost prezentată despre o informație 100% reală, doar că, ce să vezi, nu este. Toată chestia asta este 100% fake și mașina asta este un model 3D. Totul a fost regizat de mine”, declara Selly la momentul respectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: