Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul învățământului, speriat de Selly. Ce a vrut să facă tânărul influencer

Ministrul învățământului, speriat de Selly. Ce a vrut să facă tânărul influencer

Selly si Monica Anisie

Ministrul Educației, Monica Anisie a refuzat să se întâlnească cu vloggerul Selly în cadrul emisiunii Viitor cu clasă, după ce inițial, aceasta fusese de acord. Reprezentantul generației online Andrei Șelaru a declarat că, în opinia sa, Anisie a fost sfătuită să nu recurgă la acest gest.

Ministrul învățământului, speriat de Selly. Ce a vrut să facă tânărul influencer

Ministrul Educației Monica Anisie și-a anulat prezența în emisiunea „Viitor cu clasă”,, deși o acceptase inițial. Se pare că motivul principal al deciziei este numărul mare de cazuri noi de coronavirus. Selly, invitat în emisiune a declarat că numărul de coronavirus era doar un pretext pentru a nu se întâlni cu el și că dezbaterea s-ar fi putut desfășura online. Dar cel mai probabil, Anisie a fost sfătuită de un consilier să nu se prezinte.

Fotoliul gol o așteaptă pe doamna Anisie. Pretextul acesta cu Covid este doar o fațadă. Dacă nu dorea să vină în platou, putea să o facă online, puteam prin Zoom, cred că nu s-a dorit ca această dezbatere să aibă loc. Inițial a acceptat, probabil că ulterior a fost sfătuită să nu vină, poate un consilier sau poate de deasupra ei din Guvern. Impresia mea este că nu vrea să fie confruntată cu adevărul, că nu vrea să aibă o discuție despre viitorul educației. Întâlnirea de astăzi ar fi fost o confruntare pe fapte, de care doamna ministru a fugit. Să o spunem pe șleau”, a declarat Selly.

Noua emisiune “Viitor cu clasă”

“Viitor cu clasă” are scopul de a scoate la suprafață profesorii și elevii care au reușit să schimbe în bine educația. În fiecare ediție va fi chemat câte un părinte, un elev care vor discuta cu profesorii. Reprezentantul generației online este Andrei Șelaru, zis Șelly care se va afla față în față cu un profesor, reprezentant al școlii românești și vor discuta subiecte constructive care va încerca să aducă un plus de educație elevilor care vor urmări emisiunea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: