Redactia.ro
Home » Știri » Selly o atacă pe Monica Anisie după ce a anulat dezbaterea televizată. Ce i-a transmis vloggerul Ministrului Educației

Selly o atacă pe Monica Anisie după ce a anulat dezbaterea televizată. Ce i-a transmis vloggerul Ministrului Educației

Selly îi răspunde ministrului Educației, Monica Anisie, după ce aceasta a anulat dezbaterea televizată și și-a trimis secretarul de stat să îi țină locul. 

 

De ce nu va participa Monica Anisie la dezbatere

 

 

Vloggerul craiovean Andrei Șelaru anunțase că dezbaterea ar urma să aibă loc la ora 15. „Îi voi cere doamnei ministru să pună bazele unei schimbări reale în educaţie, pentru că ştim că de 30 de ani s-au schimbat doar miniştrii şi companiile care fac manualele… Avem 44% analfabeţi funcţionali, iar dacă nu schimbăm acum direcţia greşită în care ne aflăm o să fie foarte grav, pentru că dintr-o educaţie precară pleacă toate problemele acestei ţări”, a fost mesajul vloggerului odată ce ministrul a acceptat invitația.

Ministrul Educației, Monica Anisie a confirmat că va participa vineri la o întâlnire televizată cu vloggerul Selly, dar s-a răzgândit după câteva ore. Ministrul și-a anulat prezența în emisiunea de la postul de televiziune PRO TV, motivând cazurile numeroase de COVD-19, dar a ales să își trimită secretarul de stat.

Ministrul Educației a mai adăugat că invitația rămâne deschisă după ce situația epidemiologică din țară se mai îmbunătățește și se constată și o scădere a numărului de cazuri de COVID-19. Vloggerul și-a exprimat, de-a lungul timpului, în mediul online, nemulțumirile față de sistemul de învățământ. Dezbaterea ar fi avut drept scop propunerea anumitor măsuri pentru îmbunătățirea sistemului de învățământ actual.

 

Cum a reacționat Selly

 

 

Selly, pe numele real Andrei Șelaru, nu a ezitat să răspundă acestui lucru și a postat pe contul de Instagram în storyuri mai multe mesaje.

Revoltat de răspunsul ministrului, Selly i-a dat un mesaj dur în mediul online. „După ce ieri, Ministrul Educației, doamna Monica Anisie a confirmat că vrea să participe la o dezbatere cu mine, ba chiar a zis că este încântată să ia parte la o astfel de dezbatere, astăzi s-a răzgândit. A spus că deoarece cresc cazurile de Covid nu va mai veni și va trimite, în schimb, un secretar de stat. Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniți cu un puști de 19 ani?”, i-a transmis vloggerul ministrului Anisie.

Selly pare revoltat și de faptul că Monica Anisie ar fi fost dispusă să își trimită secretarul de stat la dezbatere, chiar dacă numărul cazurilor de coronavirus este în creștere, așa cum doamna Ministru a motivat. ,,Și dacă, într-adevăr, e un risc ridicat de Covid, de ce vă trimiteți secretarul de stat? Adică, secretarul de stat să ia Covid-ul, iar dumneavoastră să fiți în siguranță? Asta face un lider? Asta înseamnă grija față de angajații dumneavoastră? Persoana care ar fi venit acolo nu s-ar fi expus la aceleași riscuri ca și dumneavoastră?”, a adăugat Selly.

Vloggerul a ținut să menționeze că nu crede o clipă că motivul anulării invitației este reprezentat de creșterea cazurilor de COVID-19. ,, Dacă ăsta e, cu adevărat, motivul, de ce nu facem dezbaterea online? Eu de la mine de acasă, dumneavoastră de la Minister, nu trebuie să ne întâlnim”, a adăugat acesta pe storyuri.

Concluzia lui Selly este că ministrul evită o confruntare directă cu vloggerul. ,,Asta cu Covid-ul este o prostie imensă. Motivul real este că îi este frică de dezbaterea cu mine. E penibil să fugi de o discuție cu un elev după ce ai promis că o să se întâmple”, a adăugat Selly.

Dezbaterea ar urma să  aibă, în cele din urmă, loc. Față în față cu reprezentantul generației online, Andrei Șelaru, se va afla un profesor, reprezentant al școlii românești, într-o discuție constructivă

 

Etichete: