Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, Exploit și de ce a fost dat afară de Selly din trupa 5GANG

Cine este, de fapt, Exploit și de ce a fost dat afară de Selly din trupa 5GANG

Exploit

Scandalul care a izbucnit după plecarea lui Exploit încă are rezonanțe și acum, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat mai bine de acum un an. Iată cine este, cu adevărat, Exploit, pe numele lui real Andrei Lupu.

Cine este Exploit, cel care a plecat din 5GANG

Andrei Lupu, cunoscut mai degrabă sub numele de Exploit, a plecat din 5GANG în anul 2019, la final de an. Atunci, membrii trupei au făcut un vlog despre acest lucru și au explicat care sunt motivele pentru care a fost luată această decizie.

Nu părea să fie vorba despre un scandal, dar detaliile au ieșit ulterior la iveală. Atunci, Selly vorbea doar despre o diferență de perspectivă.

„A venit momentul ca 5GANG și Exploit să se despartă și fiecare să meargă pe drumuri diferite. (…) În viața reală, lucrurile nu stau la fel de frumos cum sunt afișate pe internet. Între noi și Exploit a început să apară o distanță. Am început să ne răcim, am început să avem păreri diferite, direcții diferite”, anunța Selly, în urmă cu ceva timp.

Motivul real pentru care a plecat Exploit din 5Gang

Totuși, unele surse au declarat că Selly nu l-a mai vrut în grup pe Exploit, iar după ce aceștia s-au certat, Exploit nu a mai vrut să facă parte din grup.

”Sunt mulți bani la mijloc, iar Selly și-a luat lumea în cap de când a început să aibă succes. Atitudinea lui a produs ruptura dintre 5GANG și Exploit”, ne-a mărturisit un apropiat al celor doi.

Această perspectivă se confirmă și prin faptul că Exploit s-a apropiat de Abi Talent, cu care a scos chiar și o melodie, numită „Șarpe”, la adresa lui Selly. Iată ce spunea Exploit despre Abi Talent.

„Am ieșit cu el de câteva ori și mi-a lăsat o impresie bună. A avut mult bun simț atât cu oamenii cu care am interacționat, cât și cu fanii care mai veneau la poze. Mi se pare un băiat la locul lui și smart pe marketing moves. Muzica lui mi se pare super catchy, îi înțeleg vibe-ul, chiar dacă nu semănăm prea mult pe partea asta”, a spus Exploit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: