Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubita lui Selly de la 5GANG. Cum pozează Smaranda FOTO

Cine este iubita lui Selly de la 5GANG. Cum pozează Smaranda FOTO

GALERIE FOTO (4) Smaranda, iubita lui Selly

Selly este cel mai cunoscut vlogger din țara noastră, cu peste două milioane de fani pe canalul său de YouTube. Are o carieră frumoasă, își permite orice, de la haine scumpe până la mașini, iar la brațul lui este o tânără frumoasă, pe nume Smaranda.

Cine e Smaranda, iubita celui mai cunoscut vlogger de la noi

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, nu s-a ascuns niciodată că este îndrăgostit și nu de puține ori a postat fotografii cu aleasa inimii lui, Smaranda. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și jumătate și pare că se înțeleg de minune.

Smaranda are doar 19 ani, dar la fel ca iubitul ei, face furori pe rețelele de socializare. Tânăra strânge cam 300.000 de likeuri la o postare făcută pe rețelele de socializare. De altfel, ea este urmărită de 271 de mii de oameni pe Instagram.

Smaranda și iubitul ei celebru sunt în aceeași clasă, a XII-a, la Colegiul Naţional ‘Fraţii Buzeşti’, din Craiova.

Chiar dacă este faimoasă pe rețelele de socializare, tânără petrece puțin timp pe acestea, lucru spus chiar de iubitul ei. Selly a explicat că Smaranda este foarte preocupată de viitorul ei și petrece multe ore pe zi învățând.

Selly își admiră iubita pentru că muncește pentru visul ei de a deveni medic

Ea vrea să fie admisă la Facultatea de Medicină, așa că își rezervă foarte mult timp pentru a studia. Selly spune că este foarte mândru de iubita lui pentru că muncește enorm ca să își vadă visul împlinit.

Recent, cuplul a realizat un challenge viral pe rețelele de socializare, în care trebuie să răspundă la diferite întrebări, ca să vadă cât de bine se cunosc, de fapt.

Smaranda este nemulțumită că iubitul ei nu o ascultă niciodată, așa cum a povestit ea după ce au realizat acea provocare.

Răspunsul la aceste întrebări eu i le-am spus de cel puțin trei ori, dar el nu mă aude. Selly este genul de persoană care stă la masă cu mine și stă pe telefon, se gândește numai la ale lui și nu mă aude niciodată”, a spus Smaranda.

Selly este cel mai urmărit vlogger din România, cu peste 2,5 milioane de fani pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini