Redactia.ro
Home » Sport » Ofertă surpriză pentru Mauro Icardi! Cine vrea semnătura fotbalistului

Ofertă surpriză pentru Mauro Icardi! Cine vrea semnătura fotbalistului

Ofertă surpriză pentru Mauro Icardi

Ofertă surpriză pentru Mauro Icardi. S-a scris că jucătorul ar fi dorit de Juventus și Real Madrid, dar impresarul său discută cu altă echipă.

Mauro Icardi joacă la PSG din vara anului 2019, unde a fost împrumutat de Inter. În iarnă Juventus și-a exprimat interesul pentru atacantul de 27 de ani. Au existat și discuții. Pe fir a intrat și Real Madrid. Se pare însă că destinația sa va fi alta. Impresarul lui Icardi, care îi este și soție ar discuta cu Atletico Madrid. Argentinianul a avut un sezon bun la PSG, pentru care a înscris 20 de goluri în 31 de partide. Diego Simeone îl vrea în locul lui Diego Costa care s-a accidentat anul trecut. Deocamdată, parizienii se pare că au renunțat la ideea de a-l transfera definitiv pe Mauro Icardi. Au fost deranjați de declarațiile făcute de soția acestuia. În plus, ar fi trebui să scoată din buzunar 70 de milioane de euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului cu Inter. Argentinianul are un contract cu italienii până în anul 2022.

Ofertă surpriză pentru Mauro Icardi!

Italienii de la Tuttosport scriu că Diego Simeone face tot ce poate pentru a-l aduce pe Icardi, în condițiile în care Diego Costa cel mai probabil va părăsi echipa.
Soția și impresara sa, Wanda Nara le-a transmis clar celor de la PSG că argentinianul nu mai dorește să continue la ei. Se pare că nici la Inter nu vrea săs e întoarcă, după ce a plecat cu scandal de la italieni. Sezonul trecut fotbalistul nu a vrut să meargă cu echipa la meciul din Europa League cu Rapid Viena, pentru că rămăsese fără banderola de căpitan.
În acest moment valoarea de piață a atacantului de 27 de ani este de 60 de milioane de euro, potrivit publicației Transfermarkt.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: