Redactia.ro
Home » Sport » Neymar se distrează de minune! Ce face în Brazilia

Neymar se distrează de minune! Ce face în Brazilia

Neymar se distrează de minune

Neymar se distrează de minune în Brazilia. Deja există voci care îl acuză pe starul lui PSG că nu respectă regulile stabilite din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta lui PSG a fugit din capitala Franței și se bucură de vacanță în Brazilia. Neymar se antrenează din greu pentru a se menține în formă. A postat mai multe imagini în care apare jucând fotbal și tenis. Dacă în primele zile se antrena singur pe plajă, acum din imagini reiese clar că nu respectă deloc regulile impuse de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Este înconjurat mereu de mai multe persoane.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cansados porém felizes 👊🏽🤘🏽até o davizinho treinou hoje 😅😂🤣 📸 by: @gilcebola

O postare distribuită de ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) pe

În Brazilia, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 2433, iar numărul deceselor la 57.

Neymar se distrează de minune

Chiar dacă își petrece timpul cu prietenii, Neymar nu a uitat de fotbal. Șefii de la PSG au încercat să-i prelungească atacantului contractul, după ce acesta a plecat din Franța. I-au trimis o ofertă la care fotbalistul nu a răspuns. Mai mult zile în șir nu le-a răspuns francezilor nici la telefon. Potrivit jurnaliștilor spanioli, Neymar și-a trimis deja reprezentanții la discuții cu FC Barcelona. Catalanii au încercat și anul trecut să-l readucă pe Camp Nou, dar nu s-au înțeles cu șeicii asupra prețului. Potrivit ESPN, acum tranzacția s-ar putea realiza pentru 150 de milioane de euro. Calciomercato.com scrie că Neymar câștigă 3.060.000 milioane euro/brut pe lună în Franța. Brazilianul ar dori o sumă exorbitantă dacă ar reveni pe Camp Nou. 70 de milioane de euro pe an.
În acest sezon, Neymar a jucat în 22 de meciuri oficiale pentru PSG, a marcat 18 goluri și a dat 10 pase decisive.

Loading...