Redactia.ro
Home » Știri » Oferte atractive la Lidl din 29 ianuarie 2024! Ce surprize îi așteaptă pe clienți

Oferte atractive la Lidl din 29 ianuarie 2024! Ce surprize îi așteaptă pe clienți

Lidl vine cu oferte de nerefuzat pentru clienți

De la data de 29 ianuarie 2024, Lidl anunță o ofertă generoasă de produse alimentare ce vor satisface toate preferințele clienților săi. Aceste produse vor fi disponibile în mod constant, cu prețuri atractive și vor acoperi o gamă variată de opțiuni.

Printre produsele care vor fi adăugate rapid în coșul de cumpărături se numără carnea tocată de vită și porc, o opțiune versatilă și apreciată de mulți consumatori. Caserola conține 1.000 de grame de carne tocată, oferind astfel o cantitate generoasă ce poate fi folosită în două sesiuni separate de preparare a mâncărurilor.

Oferte de nerefuzat pentru clienții Lidl

Lidl aduce o serie de oferte extrem de avantajoase pentru clienții săi, facilitând accesul la produse de calitate la prețuri competitive. Astfel, carnea tocată de vită și porc poate fi achiziționată la doar 16,99 lei, oferindu-le consumatorilor o opțiune accesibilă pentru prepararea diverselor mâncăruri. Pentru cei dornici să completeze coșul de cumpărături, Lidl propune un kilogram de făină albă la doar 1,69 lei, în timp ce lebărul este disponibil la 5,99 lei.

Printre alte oferte atractive se numără cârnații groși de porc, la doar 18,99 lei, cu mențiunea că aceștia au un stoc limitat și se vor epuiza rapid. Alte produse cu stoc limitat includ peștele spadă file, disponibil la prețul de 19,99 lei.

Pentru iubitorii de brânzeturi, Lidl propune brânza ricotta la 5,99 lei și o telemea din brânză de oaie, la 12,49 lei pentru 300 de grame. Oferta se completează cu iaurt de băut, marca proprie, la doar 1,99 lei, ceea ce reflectă angajamentul continuu al magazinului de a oferi opțiuni variate și accesibile clienților săi.

Clienții vor beneficia de alimentele dorite la prețuri reduse

Lidl continuă să ofere oferte atractive pentru toate categoriile de consumatori, consolidându-și reputația de magazin cu produse accesibile și de calitate. Începând cu data de 29 ianuarie 2024, clienții au oportunitatea să achiziționeze felii de brânză topită la doar 5,49 lei, asigurându-le o gustare savuroasă și accesibilă.

Printre alte opțiuni tentante, mixurile de salată sunt disponibile la doar 3,49 lei, iar lasagna bolognese poate fi procurată cu 15,99 lei. Cei dornici de un desert delicios pot opta pentru eclerul cu cacao și frișcă sau cu frișcă și cafea, ambele la prețul atrăgător de 7,99 lei. Totodată, Lidl pune la dispoziția clienților și apă minerală, completând astfel gama de produse oferite, la un cost avantajos de 2,49 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: