Redactia.ro
Home » Stil de viață » Oferte pentru elevi de neratat la LIDL. Produsul ieftin care se vinde începând de luni, 22 august

Oferte pentru elevi de neratat la LIDL. Produsul ieftin care se vinde începând de luni, 22 august

rechizite

Luni, 5 septembrie, va începe noul an școlar! Vacanța de vară se apropie ușor-ușor de final, iar părinții se gândesc deja la rechizite. Unii dintre ei nici n-au început pregătirile, în timp de la alții acestea sunt în toi.

Ca în fiecare an, ofertele de rechizite sunt diverse, în funcție de vârsta și pasiunile copilului. Rechizitele pentru copii s-au scumpit cu aproape 10 procente în acest an. Pentru ca elevul să aibă strictul necesar, părinții pot da și 1.500 de lei, potrivit unui studiu recent.

Tablă dublă de scris la 10 lei

Părinții își organizează deja bugetul astfel încât să poată achiziționa din timp toate produsele necesare pentru școlari. La Lidl, începând de luni, 22 august, intră în ofertă mai multe rechizite pentru elevi.

Printre rechizitele necesare pentru elevi se numără tabla de scris. care va costa, începând cu data de 22 august, doar 10 lei. Tabla este utilizabilă pe ambele părți, dispunând de o față albă și alta liniată, potrivit informațiilor furnizate pe LIDL.ro. În pachet sunt incluse un marker și un burete.

Un alt produs care va intra la ofertă începând de luni este o tabletă LCD pentru scris și desenat, marca Silvercrest. Aceasta va putea fi achiziționată la prețul redus de 40 de lei și poate fi folosită, așa ca în cazul tablei de scris, pe post de foaie de lucru.

Produsele care intră la ofertă luni, 22 august

Conținutul de pe tabletă poate fi șters prin accesarea unui buton al dispozitivului. Ecranul tabletei poate fi blocat, dacă elevul nu vrea să piardă informațiile sau figurile desenate pe aceasta.

La promoţie se mai află şi o gamă variată de rechizite. De exemplu, un penar echipat (conţine 12 carioci, 6 creioane colorate, trei agrafe, un creion, ascuţitoare, radieră, riglă, echer, pix, orar şi două radiere separabile la creion) va costa 34.99 lei.

Un set de carioci – 30 de culori – de la Herlitz va costa 17.99 lei. Acelaşi preţ este valabil şi pentru un set de creioane colorate – 24 de bucăţi. O ascuţitoare dublă pentru creioane va costa 5.99 lei, iar o foarfecă la fel.

În oferta Lidl mai regăsim rucsac şi penar, disponibil în două culori – verde sau roşu, la 69.99 lei. Un caiet A4 cu spirală şi 100 de pagini costă doar 6,99 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: