Redactia.ro
Home » Monden » Oficial, e un bărbat divorțat! Cum a apărut Arnold Schwarzenegger alături de iubita mai tânără

Oficial, e un bărbat divorțat! Cum a apărut Arnold Schwarzenegger alături de iubita mai tânără

GALERIE FOTO (3)

După o bătălie prin tribunale care s-a întins pe zece ani, Arnold Schwarzenegger (74 de ani) este oficial un bărbat divorțat. Instanța a pronunțat divorțul în cazul actorului și-al Mariei Shriver. Cu ce s-a ales fosta soție?

Arnold Schwarzenegger este un bărbat divorțat

Lupta din tribunal s-a încheiat pentru Arnold și Maria Shriver! Judecătorul i-a declarat divorțați după mai bine de zece ani. În urma acestui proces, Maria Shriver s-a ales cu jumătate din averea fabuloasă actorului, dat fiind faptul că cei doi nu aveau semnat un contract prenupțial. Mai precis, mama a 4 dintre cei 5 copii ai actorului a primit 200 de milioane de dolari, jumătate din averea totală a starului hollywoodian.

Culmea e că cei doi au rămas în relații ideale după separare, cu toate că Maria Shriver a fost devastată când a aflat că starul i-a fost infidel cu menajera casei și că are un copil din acea indiscreție. Acum, cei doi își vorbesc des, se văd la fiecare moment important din viața copiilor lor și spun că se înțeleg de minune. Ajută, desigur, și faptul că amândoi și-au refăcut viețile amoroase.

Actorul se iubește cu o femeie mai mică decât el cu 27 de ani

La doar câteva zile după ce s-a pronunțat divorțul de Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger a fost văzut în public cu piciorul în ghips. Cu toate acestea, actorul nu părea să aibă probleme în a se deplasa, semn că starea lui de sănătate e în continuare una buna la cei 74 de ani.

Așa arată Arnold Schwarzenegger la 74 de ani

În ultimele luni, actorul a fost văzut tot mai des în compania femeii cu care are o relație de mai bine de 8 ani. Cei doi au relație foarte bună, în ciuda diferenței de vârstă de 27 de ani. Heather Milligan, în vârstă de 47 de ani, este de profesie terapeut fizic și i-a fost alături actorului în toată această perioadă de după separarea de Maria Shriver.

Arnold și iubita lui
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: