Redactia.ro

Oficialii de la CFR sunt indignați! Sancțiune dură pentru Dan Petrescu

Oficialii de la CFR sunt indignați

Oficialii de la CFR sunt indignați. Comisia de Disciplină a FRF l-a sancționat dur pe Dan Petrescu după scandalul din meciul cu Astra.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj a primit o suspendare de 4 etape şi o amendă de 6.500 de lei, după ce a fost eliminat la meciul cu Astra, din 31 august. După ce Pereira a luat un cartonaș galben, tehnicianul s-a enervat la culme și a făcut spectacol pe marginea terenului. După ce a gesticulat și i-a adresat mai multe injurii arbitrului Sebastian Colțescu, acesta l-a trimis direct în tribune la sfârșitul primei reprize.

„Vom face apel. Nu ne aşteptam, era normal să fie suspendat, dar speram la doar 2 etape. În sezonul precedent, Stoican sau Trică au fost suspendaţi doar 2 etape pentru gesturi şi injurii. Dan Petrescu nu era recidivist, nu merita o asemenea pedeapsă.
Comisiile să judece la fel pentru toată lumea. Stoican a avut 4 suspendări pentru vociferări şi injurii, mereu 2 etape. Cineva are ceva cu CFR. Putem crede că totul a fost premeditat din primul minut ca Sebastian Colţescu să-l enerveze pe Dan Petrescu”, a tunat Bogdan Mara, în direct la Digi Sport.

CFR contest deciziile Comisiei de Disciplină

Mario Camora va sta o etapă pe margine, portarul Cosmin Vîtcă, eliminat în timpul partidei cu Astra a fost suspendat 3 etape. Aceeași pedeapsă a primit-o si Alexandru Păun, deși decizia în ceea ce-l privește pe Păun este absolut bizară.

„Suntem supăraţi mai ales de decizia în privinţa lui Adiţă Păun. E inadmisibil, nu există în istoria fotbalului, e cea mai absurdă suspendare întâlnită vreodată. Cică arbitrul ar fi auzit pe tunel că ar fi fost înjurat. I-ar fi spus cineva. Aşa scrie acolo. Nu s-a întâmplat pe teren.
După meci, jucătorii mai protestează, mai discută, dar niciodată nu am auzit de o suspendare de acest gen. În 2017, Vasile Maftei a luat roşu pe teren şi apoi l-a aşteptat pe arbitru pe tunel şi l-a înjurat şi l-a făcut cu ou şi cu oţet şi a luat doar 2 etape de suspendare,” a mai spus Mara.

Nici juristul campioanei nu a scăpat. Ioan Ivașcu a fost suspendat 2 luni și amendat cu 13.600 de lei, după ce a intrat la vestiare.

“Eu am fost chemat după incidente în camera arbitrilor iar Colţescu s-a adresat astfel: Bă nesimţiţilor jucaţi fotbal,”a spus juristului Ioan Ivaşcu.

Citește și: Arda Turan a fost condamnat la închisoare! A bătut un cântăreţ

Loading...