Redactia.ro
Home » Sport » Oficialii de la CFR sunt indignați! Sancțiune dură pentru Dan Petrescu

Oficialii de la CFR sunt indignați! Sancțiune dură pentru Dan Petrescu

Oficialii de la CFR sunt indignați

Oficialii de la CFR sunt indignați. Comisia de Disciplină a FRF l-a sancționat dur pe Dan Petrescu după scandalul din meciul cu Astra.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj a primit o suspendare de 4 etape şi o amendă de 6.500 de lei, după ce a fost eliminat la meciul cu Astra, din 31 august. După ce Pereira a luat un cartonaș galben, tehnicianul s-a enervat la culme și a făcut spectacol pe marginea terenului. După ce a gesticulat și i-a adresat mai multe injurii arbitrului Sebastian Colțescu, acesta l-a trimis direct în tribune la sfârșitul primei reprize.

„Vom face apel. Nu ne aşteptam, era normal să fie suspendat, dar speram la doar 2 etape. În sezonul precedent, Stoican sau Trică au fost suspendaţi doar 2 etape pentru gesturi şi injurii. Dan Petrescu nu era recidivist, nu merita o asemenea pedeapsă.
Comisiile să judece la fel pentru toată lumea. Stoican a avut 4 suspendări pentru vociferări şi injurii, mereu 2 etape. Cineva are ceva cu CFR. Putem crede că totul a fost premeditat din primul minut ca Sebastian Colţescu să-l enerveze pe Dan Petrescu”, a tunat Bogdan Mara, în direct la Digi Sport.

CFR contest deciziile Comisiei de Disciplină

Mario Camora va sta o etapă pe margine, portarul Cosmin Vîtcă, eliminat în timpul partidei cu Astra a fost suspendat 3 etape. Aceeași pedeapsă a primit-o si Alexandru Păun, deși decizia în ceea ce-l privește pe Păun este absolut bizară.

„Suntem supăraţi mai ales de decizia în privinţa lui Adiţă Păun. E inadmisibil, nu există în istoria fotbalului, e cea mai absurdă suspendare întâlnită vreodată. Cică arbitrul ar fi auzit pe tunel că ar fi fost înjurat. I-ar fi spus cineva. Aşa scrie acolo. Nu s-a întâmplat pe teren.
După meci, jucătorii mai protestează, mai discută, dar niciodată nu am auzit de o suspendare de acest gen. În 2017, Vasile Maftei a luat roşu pe teren şi apoi l-a aşteptat pe arbitru pe tunel şi l-a înjurat şi l-a făcut cu ou şi cu oţet şi a luat doar 2 etape de suspendare,” a mai spus Mara.

Nici juristul campioanei nu a scăpat. Ioan Ivașcu a fost suspendat 2 luni și amendat cu 13.600 de lei, după ce a intrat la vestiare.

“Eu am fost chemat după incidente în camera arbitrilor iar Colţescu s-a adresat astfel: Bă nesimţiţilor jucaţi fotbal,”a spus juristului Ioan Ivaşcu.

Citește și: Arda Turan a fost condamnat la închisoare! A bătut un cântăreţ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: