Redactia.ro
Home » Știri » Olandezii au descoperit 25 de migranți într-un container frigorific

Olandezii au descoperit 25 de migranți într-un container frigorific

Olandezii au descoperit 25 de migranți într-un container frigorific

Un echipaj a unui feribot olandez au descoperit marți 25 de migranți în interiorul unui container frigorific aflat la bordul unei nave care se îndrepta către Marea Britanie.

Olandezii au descoperit 25 de migranți într-un container frigorific

În containerul frigorific aflat la bordul unui feribot care se îndrepta către Marea Britanie, ce urma să se întoarcă între timp pe aceeași rută, au fost găsite 25 de persoane. Potrivit Mediafax, naționalitatea celor 25 de persoane este încă necunoscută. Acestea au primit îngrijiri medicale în portul Vlasidingen, la sud de Rotterdam. Două dintre persoane au fost internate la spital.

Mai multe persoane au fost descoperite într-un container frigorific. Nava s-a întors în port”, au anunțat serviciile de urgență de la Rotterdam pe Twitter. „Cele 25 de persoane au fost scoase de pe navă și au primit îngrijiri medicale dacă au avut nevoie. Ulterior, un mesaj transmis de navă indică că nicio persoană nu a murit”, au mai adăugat autoritățile.

Autoritățile cercetează nava care urmează să ajungă în portul britanic Felixtowe, pentru a descoperi cum au ajuns migranții la bordul navei și de ce.

39 de cadavre au fost găsite într-un camion frigorific

Reaminitm că în luna octombrie. 39 de cadavre au fost găsite în nopatea de marți spre miercuri într-un camion, la un complex industrial din Londra. Poliția din Londra a fost contactată de serviciul de ambulanță după ce s-au descoperit în parcul industrial Waterglade din Eastern Avenue, Grays 39 de cadavre, dintre care 38 de adulți și un adolescent. Presa din Marea Britanie susține că oamenii care au murit în camion ar fi victimele traficului de persoane sau migranți care au încercat să intre țara ilegal.

Șoferul camionului în vârstă de 25 de ani a fost arestat. Camionul era înmatriculat nu numerele de Bulgaria și a intrat în Anglia prin Holyhead, sâmbătă. Cele 39 de persoane aflate în camion, au fost declarate decedate. „Suntem în proces de identificare a victimelor. Totuşi, anticipez că ar putea fi un proces de lungă durată”, a spus comisarul şef Andrew Mariner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: