Redactia.ro
Home » Știri » Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, avertisment crunt: “Nu tăceți! Putin amenință că începe război nuclear. Dacă o face, nu va mai exista loc sigur în lume”

Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, avertisment crunt: “Nu tăceți! Putin amenință că începe război nuclear. Dacă o face, nu va mai exista loc sigur în lume”

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Soția președintelui Volodimir Zelenski cere să se spună lumii adevărul. Mai mult, atrage atenția asupra amenințărilor făcute de liderul rus privind un potențial război nuclear, care dacă va fi pornit, nu va mai exista niciun loc sigur în lume.

Olena Zelenska, soția liderului de la Kiev, Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare, în timp ce se află încă în Ucraina, într-un loc secret, alături de cei doi copii ai cuplului prezidențial.

Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, avertisment crunt: “Nu tăceți! Putin amenință că începe război nuclear. Dacă o face, nu va mai exista loc sigur în lume”

Întrebată de primele doamne ale lumii cum pot ajuta Ucraina, Olenka Zelenska le-a răspuns acum acestora printr-un mesaj extrem de dur și de emoționant, în același timp.

„Primele Doamne mă întreabă zilele acestea cum pot ajuta Ucraina. Răspunsul meu este: spuneți lumii adevărul!
Vorbiți! Ceea ce se întâmplă în Ucraina nu este o „operație militară specială”, așa cum spune Putin, ci un război la scară largă, în care agresorul este Federația Rusă.
Vorbiți! Copiii ucraineni trebuie să trăiască și să studieze în adăposturi anti-bombă, iar spitalele trebuie să își trateze pacienții în subsoluri.
În ciuda asigurărilor propagandiştilor ruşi şi purtătorilor de cuvânt ai Kremlinului, în Ucraina sunt deja zeci de victime civile.
Agresorul o acoperă, dar pierderile armatei ruse au ajuns deja la mii de vieți.
Spuneți-le mamelor ruse că fiii lor nu sunt angajați în exerciții militare – mor încercând să pună mâna pe Ucraina.
Chemați rușii să protesteze! Sunt îngroziți de conducerea lor. Dar trebuie să realizeze că acest război este începutul sfârșitului și pentru ei. Și nu este vorba doar de economie.”

Olena Zelenska: “Ucraina nu trebuie să fie salvată. Dar avem nevoie de sprijin. Nu doar în cuvinte”

“Ucraina vrea pace. Dar Ucraina se va apăra și nu va capitula niciodată.
Ucraina nu trebuie să fie salvată. Dar avem nevoie de sprijin din partea lumii pentru armata și civilii noștri. Nu doar în cuvinte.
Încurajează compatrioții să ajute femeile ucrainene și să organizeze ajutor de stat.

Să știe întreaga lume – nu este un război „undeva acolo”. Acesta este un război în Europa și la granițele UE. Ucraina se apără împotriva forței care mâine ar putea invada orașele și orașele tale pașnice.

Nu tăceți! Spuneți-le că Putin amenință că va începe un război nuclear și, dacă o va face, nu va mai exista niciun loc sigur în lume.

Dacă puteți oferi ajutor umanitar, vă rugăm să mă anunțați și ne vom coordona eforturile.

Dragi prieteni, am lansat împreună o platformă unică de cooperare la Kiev – Summit-ul Primelor Doamne și Domnilor. Chiar și atunci, am vorbit despre puterea vocii și influența noastră. Astăzi, vă rog să folosiți această voce pentru a spune adevărul.

Mai mult, astăzi Prima Doamnă a Lituaniei, Diana Nausedene, și Prima Doamnă a Letoniei, Andra Levite, și-au făcut apeluri pentru a sprijini Ucraina, pentru care sunt infinit recunoscătoare.
Vă rugăm să vă alăturați efortului lor”, este mesajul transmis de Prima Doamna a Ucrainei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: