Redactia.ro
Home » Homepage » Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, mesaj îngrijorător: “Mă tem pentru soţul meu”

Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, mesaj îngrijorător: “Mă tem pentru soţul meu”

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a dezvăluit pentru ABC News, prin mesaje scrise, că se teme pentru siguranţa soţului ei, Vladimir Zelensk.

Olena Zelenska a vorbit cu ABC News prin mesaje, ea aflându-se într-un loc care nu a fost dezvăluit.

Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, mesaj îngrijorător: “Mă tem pentru soţul meu”

În vârstă de 44 de ani, soţia preşedintelui Volodimir Zelenski a declarat că îşi sună soţul în fiecare dimineaţă, dar numai după ce se roagă pentru bunăstarea lui. Ea a mai spus că ştie că soţul ei, cu care este căsătorită de 18 ani, este puternic şi capabil să apere ţara pe care o iubeşte.

„La fel ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu. În fiecare dimineaţă, înainte de a-l suna, mă rog ca totul să fie bine. Dar ştiu şi cât de puternic şi de rezistent este. Îşi iubeşte ţara, patria, îşi iubeşte naţiunea, familia şi pe mine. Şi ştiu cât de puternice sunt aceste sentimente. Aşa că va apăra toate acestea până la final”, a spus Zelenska.

”Mai mult, milioane de oameni suferă în Mariupol, Harkov, Irpin, Sumî și alte orașe. Nu au apă, mâncare și medicamente. Soldații ruși blochează ajutorul umanitar. Noi trebuie să oprim războiul. Noi, mă refer la întreaga lume”, a mai adăugat soția președintelui Ucrainei.

Olena Zelenska: “Este genocid”

Zelenska a calificat atacul Rusiei asupra Ucrainei drept un „genocid”, scriind despre loviturile asupra unor obiective civile, inclusiv o maternitate din oraşul Mariupol.

”Astăzi, țara noastră și civilii noștri plătesc un preț foarte mare pentru tăcerea și ezitarea în această problemă. În aceste zile au fost femei și copii nevinovați căzuți victime în maternitatea din Mariupol. Am pierdut peste 71 de copii din cauza agresiunii rusești. Este un genocid”, a mai scris Zelenska în corespondența pentru ABC News.

Încă de la începutul invaziei ruse din Ucraina, preşedintele Volodimir Zelenski a afirmat că este ţinta numărul 1 a inamicului, iar familia sa este numărul 2.

Așadar, soția președintelui Ucrainei, Olena Zelenska, este în acest moment una dintre țintele principale ale Kremlinului, odată cu ce Rusia a invadat Ucraina, în zorii zilei de 24 februarie 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: