Redactia.ro
Home » Știri » Olguța Vasilescu, ales primar al Craiovei. Ce promisiune a făcut

Olguța Vasilescu, ales primar al Craiovei. Ce promisiune a făcut

Cum arăta Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a câștigat mandatul de primar al Craiovei, după ce a obținut 34,5% din voturile alegătorilor. Astfel, pentru următorii patru ani, ea va conduce Primăria locală, din partea PSD, informează Economica.net

Olguța Vasilescu din nou la Primăria Craiovei

Olguța Vasilescu va fi  primar al Craiovei cu un scor la alegerile locale de 34, 5%. Deși candidații din partea PSD la aceste alegeri nu prea au fost favorizați de electorat, Olguța Vasilescu nu vede acest lucru ca pe o înfrângere. Mai mult, a precizat că de această dată ea va respescta în întregime mandatul.

“N-aș spune că suntem înfrânți pentru că noi am reușit să recâștigăm Craiova după ce ultimele două dăți, atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale, am pierdut. De data aceasta suntem pe primul loc și la Consiliul Local și la Consiliul Județean. Și la primar, și la președintele Consiliului Județean. Colegul meu Cosmin Vasile este deja cu mandatul în buzunar (…) Cred că va trebui să-l punem pe domnul Dâncu să facă un studiu din care să aflăm de ce a pierdut PSD-ul. Pentru mine era previzibil să pierd câteva procente pe Craiova pentru că mi s-a reproșat foarte mult în această campanie electorală faptul că în 2016, după ce am câștigat alegerile cu 60%  am preferat să plec în parlament. Este foarte adevărat că între timp am reușit să câștigăm pentru Craiova drumul expres Pitești – Craiova, ca să nu mai vorbim de realizările din mandatul meu de ministru. Dar, a contat foare mult pentru alegători această greșeală. Nu am de gând să o mai repet. În următorii 4 ani voi rămâne primarul Craiovei”, a subliniat Lia Olguța Vasilescu.

Olguța Vasilescu, de la ministru, la primar al Craiovei

Olguța Vasilescu  a  deținut funcția de ministru al Muncii și Justiției Sociale în cadrul Guvernului Dăncilă.  În luna martie a acestui an, ea și-a anunțat candidatura la alegerile locale, renunțând la postul de deputat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: