Redactia.ro
Home » Știri » Olguța Vasilescu îi declară război total lui Nicușor Dan: „Băiețaș, e o vorbă în popor”

Olguța Vasilescu îi declară război total lui Nicușor Dan: „Băiețaș, e o vorbă în popor”

Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a răbufnit, vineri, într-un mesaj pe Facebook, la adresa lui Nicușor Dan, în legătură cu scandalul de la conferința de presă, provocat de angajații ADP Sector 5.

Fosta ministă a Muncii îi transmite lui Nicușor Dan, candidatul independent la Primăria București, căruia i se adresează cu apelativul „băiețaș”, că o să simtă „ce simțeau și ăia” pe care el îi „ataca cu haita sa”.

Olguța Vasilescu face referire la USR, în frunte cu fostul președinte Nicușor Dan, amintindu-le comportamentul nelalocul său pe care l-au avut la adresa reprezentanților PSD.

Redăm integral postarea de pe Facebook!

„Nicușor Dan plânge de mama focului pe la tv că se comportă și alții cu el cum se comporta USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo. <<Cer bun simț de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui să își exprime punctul de vedere fără să deranjeze>>.

Băiețaș, e o vorbă în popor: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Mai ții minte când stăteai atârnat de tribună parlamentului cu pancartă de gât și nu ii lăsai pe deputații PSD să vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferinte de presă? Ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când… Și o să simți ce simțeau și aia pe care îi atacai cu haita ta….

Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribună să i se adreseze ceilalți cu respect. Altul care ne bagă telefonul în ochi și punea muzică la maxim la boxe, în comisiile parlamentare, cât să nu se poată lucra… Nici măcar nu îl jignise cineva!

După ce au făcut pe revoluționarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobilă și pretind să li te adresezi că la boieri… Poate vă luați și o cămașă pe voi și puneți o cravată la ea, dacă tot veniți să vorbiți în parlament și mai pretindeți și respect!”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

Nicușor Dan, ținta atacurilor din PSD

Nicușor Dan este ținta șicanelor celor din PSD. Mai întâi, viceprimarul Aurelian Bădulesc i-a distrus conferința de presă din Prelungirea Ghencea de la începutul lunii. Și primarul Capitalei Gabriela Firea l-a luat zilele trecute peste picior, propunându-i scaunul de viceprimar general.

Joi, politicianul a încasat-o din nou de la social-democrați. În timp ce susținea o conferință de presă în sectorul 5 al Capitalei, mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5 (primărie cu primar PSD-ist) făceau tururi în zonă, claxonând și ambalând motoarele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: