Redactia.ro
Home » Știri » Nicuşor Dan și Aurelian Bădulescu, scandal și îmbrânceli la o conferință de presă VIDEO

Nicuşor Dan și Aurelian Bădulescu, scandal și îmbrânceli la o conferință de presă VIDEO

nicușor Dan

Scandal între viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan la o conferință de presă care a avut loc vineri dimineață în București. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în mediul online.

Nicușor Dan a mers în Prelungirea Ghencea pentru a prezenta ceea ce nu a reușit să facă primarul Gabriela Firea în cei 4 ani de mandat. Adică lărgirea și modernizarea bulevardului, una dintre cele mai aglomerate artere din București.

La fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, cu un dulap și nu l-a lăsat pe acesta să vorbească. Piesa de mobilier ilustra ideea că Nicuşor Dan ar fi stat ascuns timp de patru ani, scrie G4Media.

Spiritele s-au încins imediat. Bădulescu a început să vorbească în paralel cu Nicuşor Dan, candidatul PNL la Primăria Capitalei. La un moment dat, viceprimarul i-a pus și piedică. Circul s-a sfârșit cu îmbrânceli.

Pe parcursul conferinţei de presă, aproape fiecare declaraţie a lui Nicuşor Dan a primit replică din partea viceprimarului Bădulescu

PNL, atac dur împotriva PSD după scandalul Nicușor Dan-Aurelian Bădulescu

PNL a comentat incidentul dintre Nicușor Dan și viceprimarul Aurelian Bădulescu, de la conferința de presă. „Alături de Bădulescu, Gabriela Firea i-a trimis și pe angajații societăților înființate de ea, oameni mituiți cu funcții de conducere pentru a fi folosiți pentru scopuri și acțiuni electorale.

Comportamentul grobian al Viceprimarului Bădulescu, același de 4 ani de când este în Primărie, reprezintă adevărata față a modului în care PSD București condus de Gabriela Firea face politică. Agresiv, mincinos, grobian.

Incidentul de astăzi, provocat de PSD București, ne amintește tuturor că acesta este partidul care a chemat minerii pentru a-i bate și maltrata pe bucureșteni în 1990-1991, că este partidul care a folosit instituții ale statului român pentru a-i bate și gaza pe români la 10 august 2018.

PSD este partidul care, prin toate mijloacele, încearcă să influențeze prin forță, manipulare, mită electorală și prin implicarea instituțiilor statului, scrutinurile electorale din ultimii 30 de ani”, a transmis PNL într-un comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: