Redactia.ro
Home » Știri » Aurelian Bădulescu, noi declaraţii legate de incidentele de la protestul din 10 august

Aurelian Bădulescu, noi declaraţii legate de incidentele de la protestul din 10 august

Aurelian Bădulescu, noi declaraţii legate de incidentele de la protestul din 10 august

Viceprimarul municipiului Bucureşti, Aurelian Bădulescu, s-a prezentat luni dimineaţa la sediul Parchetului General. El a făcut noi declaraţii în faţa procurorilor, în legătură cu incidentele de la protestul din 10 august.

La intrarea în sediul Parchetului, Bădulescu a precizat că nu este vorba despre o modificare a declaraţiei date iniţial în acest dosar, ci despre o suplimentare, cu noi detalii pe care le cunoaşte.

„Adevărul îl vor stabili procurorii. Aşa cum am spus, ceea ce le voi declara astăzi nu are legătură cu declaraţia pe care am dat-o. Este o completare a acestui lucru”, a explicat viceprimarul.

Aurelian Bădulescu a fost citat la Secţia Parchetelor Militare pentru a fi audiat, după ce a declarat public că ar cunoaşte noi detalii despre protestul diasporei din 10 august 2018.

Aurelian Bădulescu a recunoscut că a minţit în legătură cu declaraţiile de la protestul din 10 august

În urmă cu câteva zile, viceprimarul Capitalei a precizat că a fost nevoit să depună mărturie mincinoasă la Parchet pentru binele patidului.

„Câte documente ai semnat ca să nu-i laşi în piaţă şi ăştia au dat la Parchet. Şi de ce? Şi de ce a trebuit să mint la Parchet? Asta nu se întreabă? Da (am minţit la Parchet -n.r.).

După 30 ianuarie este ziua în care lumea va şti adevărul. Asta, asta este frica lor. Da, domn’e, recunosc că am minţit la Parchet şi mă pun la dispoziţia organelor de urmărire penală cu fapte şi declaraţii pentru data de 10 august 2018.

Poftim, am spus-o public. Ce am minţit o să declar la Parchet”, a declarat Aurelian Bădulescu, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

Întrebat de ce a minţit în faţa procurorilor, Bădulescu a replicat: „Pentru că sunt un mincinos şi ca să apar un partid care acum mă exclude… de aia. Ca să-l apăr pe Codrin Ştefănescu, ca să apăr democraţia, ca să fie bine”, a completat viceprimarul.

Aurelian Bădulescu ar urma să fie destituit din funcţia de viceprimar, după ce PSD a decis să-i retragă sprijinul politic, în urma criticilor pe care acesta le-a avut la adresa lui Liviu Dragnea sau Codrin Ştefănescu.

Citeşte şi: Încă o demisie în PSD. Oana Vlăducă trece la Pro România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: