Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Lia Olguța Vasilescu la intrarea în politică. Nu o mai recunoști

Cum arăta Lia Olguța Vasilescu la intrarea în politică. Nu o mai recunoști

GALERIE FOTO (6) Cum arăta Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al muncii, este în politică de foarte mulți ani. Aceasta s-a înscris în primul partid politic la doar 16 ani, când încă era elevă de liceu.

Lia Olguța Vasilescu are o carieră politică de 28 de ani

Acum, Lia Olguța Vasilescu are 44 de ani și are trecută în portofoliu funcția de ministru al muncii, dar și de primar al Craiovei, unde a fost lider administrativ timp de cinci ani, până în 2017, când a trebuie să își dea demisia pentru a face parte din Guvern.

Chiar dacă acum face parte din Partidul Social Democrat, prima dată când a intrat în politică, Lia Olguța Vasilescu a ales PRM. Acesta este condus de Corneliu Vandim Tudor, iar după numai trei ani aceasta a devenit liderul Organizației de Tineret România Mare Dolj.

Apoi, ea a terminat cursurile Facultății de Litere şi Istorie din Craiova, unde a studiat specializarea română-italiană. După aceea, deși ea era în același timp și politician, a decis să urmeze calea jurnalismului. S-a angajat la cotidianul local, numit „Cuvântul Libertăţii”.

Cum arăta Lia Olguța Vasilescu la intrarea în politică

După doar un an pe postul de redactor, ea a fost nominalizată de Corneliu Vadim Tudor pentru un loc în Camera Deputaților. Astfel, în anul 2000, Lia Olguța Vasilescu a fost promovată de șeful Partidului România Mare pentru a deveni deputat. Ea avea doar 25 de ani când a primit această oportunitate.

Ajunsă la București, Lia Olguța Vasilescu s-a făcut remarcată și mai mult decât atât, ea a primit și o poreclă: Karatista. Aceasta practicase artele marțiale și a obținut centura neagră.

Nu lovesc decât atunci când sunt provocată. La antrenamente luptam doar cu băieţii, centuri negre ca şi mine. Nu-mi place să mă antrenez cu femei. Nu mă ajută cu nimic pentru vreo simulare de stradă”, povestea Olguța Vasilescu despre pasiunea sa.

Membra PSD este mama unui copil, dintr-un mariaj eșuat. Acum, ea este căsătorită cu colegul său de partid, Claudiu Manda. Cei doi au făcut o nuntă mare, cu 500 de invitați, în Dolj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: