Redactia.ro
Home » Monden » Olimpia Melinte este din nou mamă! Actrița din VLAD a născut o fetiță perfect sănătoasă

Olimpia Melinte este din nou mamă! Actrița din VLAD a născut o fetiță perfect sănătoasă

Familia Olimpiei Melinte s-a mărit, actrița a născut o fetiță perfect sănătoasă și astfel a devenit mamă pentru a două oară, având deja un băiețel mai mare!

Ieri dimineață a postat ultima imagine cu burtica de gravidă și a anunțat toți fanii că urmează să nască astăzi. S-a arătat de-a dreptul emoționată de acest moment și a împărtășit totul cu admiratorii de pe Instagram.

„Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire. De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii!’, a transmis ea pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)

Olimpia Melinte, mamă pentru a două oară! Cum se simte acum actrița

Vedeta este în al nouălea cer cu noul membru al famiiei, iar imediat după nastare, a dorit să-și exprime sentimentele public spunând: „O iubesc până la lună și înapoi’, în timp ce o ținea pe micuță de mână.

„La 4 și 27 de minute s-a născut Ingrid și este absolut perfectă. A fost ușor, a fost o naștere foarte simplă, iar eu mă simt foarte foarte bine. Am pus-o la sân încă din primele minute. La mine prima sarcină a fost foarte complicată, însă acum a fost totul simplu, natural și frumos’, a spus Olimpia Melinte în exclusivitate pentru VIVA.

Cum a fost perioada de sarcină în plină pandemie!

„Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu toate întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat.

A fost o perioadă grea, în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale, care au intervenit în urmă restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea. Dar acest bebeluș, care crește acum în mine, mi-a adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine’, a declarat vedetă anul trecut în Noiembrie pentru VIVA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: