Redactia.ro
Home » Monden » Olivia Steer, umilită de autorități. Cum a reacționat vedeta la adresa primarului

Olivia Steer, umilită de autorități. Cum a reacționat vedeta la adresa primarului

Olivia Steer reușește să intre mereu în atenția publicului. Soția lui Andi Moisescu a fost umilită de autorități din cauza unei moșteniri uriașe.

 

Cum a reacționat vedeta la adresa primarului

 

Olivia Steer este extrem de supărată pe primar și a cerut să fie amendat cu 1.000 de euro pe zi. Vedeta se luptă de un deceniu pentru o moștenire în comuna Căuaș, județul Satu Mare.

Familia Oliviei Steer se află întro situație fără precedent. Vedeta apare, doar formal, o femeie bogată. Olivia Steer a câștigat în 2013 o moștenire de 30 de hectare, teren arabil și pădure, în comuna Căuaș din Satu Mare. Olivia și rudele ei nu au primit, însă, nimic, deși aceștia au o decizie definitivă și irevocabilă.

Situația este una de-a dreptul bizară, cu mai mult cu cât autoritățile locale recunosc decizia judecătorilor . Însă, susțin ei, decizia nu paote fi pusă în aplicare pentru că terenul respectiv nu mai poate fi retrocedat în natură. Însă, nici nu pot oferi un alt teren la schimb, pentru că terenul pur și simplu nu există, scrie wowbiz.ro.

Mai mult, având în vedere faptul că nu a fost luată nicio măsură, familia Oliviei Steerv a depus o nouă acțiune în instanță. Familia vedetei a cerut chiar și o amendă de 1.000 de euro pe zi pentru primarul din Căuaș pentru fiecare zi de întârziere a punerii în aplicare a deciziei de retrocedare. Pe de altă parte, avocatul familiei a arătat că, deși primăria le-a transmis că nu sunt terenuri disponibile pe raza localității, aceeași instituție a decis în 2016 concesionarea unor terenuri pentru locuitorii din Căuaș.

 

Vedeta continuă războiul cu autoritățile

 

Vedeta nu se lasă și continuă războiul. Astfel, instanța a dat dreptate autorităților din Satu Mare și a considerat că acestea au procedat corect în relație cu familia Oliviei Steer. Mai mult, instanța a constat că pe raza localității nu sunt terenuri disponibile pentru punerea în posesie a reclamanților. Familia Oliviei Steer poate cere despăgubiri, conform deciziei inițiale a instanței. Însă, Olivia Steer nu a fost mulțumită cu această soluție.

Procesul a fost încheiat în luna martie, însă familia Oliviei Steer a făcut apel, iar dosarul a fost mutat la Tribunalul din Satu Mare. Conform acestora, următoarea înfățișare va avea loc la începutul lunii decembrie.

Astfel, se împlinesc aproape zece ani de când vedeta și familia ei încearcă să intre în posesia moștenirii din județul Satu Mare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: