Redactia.ro
Home » Monden » Omar Arnaout se căsătorește. Artistul este îndrăgostit lulea de iubita lui, Miruna

Omar Arnaout se căsătorește. Artistul este îndrăgostit lulea de iubita lui, Miruna

GALERIE FOTO (4) Omar Arnaout se căsătorește.

Omar Arnaout se căsătorește. Dacă în urmă cu câțiva ani micul Omar le câștiga inimile telespectatorilor de la Next Star, în prezent, Omar Arnaout este un adolescent în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, artistul are de gând să se căsătorească cu iubita lui, Miruna pe care a cerut-o de nevastă.

Omar Arnaout se căsătorește. Artistul este îndrăgostit lulea de iubita lui, Miruna

Omar Arnaout se căsătorește. La 20 de ani, Omar Arnaout are mare succes pe plan profesional, dar și pe plan sentimental. Artistul se pregătește să se căsătorească cu iubita sa, Miruna. Omar este devină soț acesteia. Invitat la o emisiune tv, cântărețul a vorbit despre marele eveniment. Omar s-a axat până acum pe cariera muzicală, dar acum și-a găsit sufletul pereche și extrem de fericit. Chiar dacă sunt tineri, Omar și Miruna vor să facă pasul cel mare și nimeni nu le poate sta în cale.

Câștigătorul Next Star a declarat că merită să se bucure cum se cuvine de această perioadă, mărturisind că este pentru prima dată când iubește cu adevărat. „Eu sunt mulsuman și cumva e prima oară în viața mea când iubesc cu adevărat și când sunt atașat de un om în halul acesta. Cumva viața mea s-a plimbat numai în jurul muzicii până acum, nu am pus accent și dragoste pentru nimic altceva în viața asta. Am mai avut relații în trecut, amândoi am mai avut relații în trecut. Evident că a trebuit să învățăm lucruri, să descoperim lucruri noi, dar cumva moldoveanca aceasta mi-a pus capac și aici s-a ajuns.”, a spus Omar la Antena Stars.

Cât despre cererea în căsătorie, Omar a povestit că a respectat toate tradițiile. Acesta a declarat că la musulmani căsătoria reprezintă una dintre cele mai ușoare lucruri, iar întregul eveniment s-a bazat pe obiceiurile specifice. Părinții ambilor parteneri au fost prezenți la cererea în căsătorie, fiind foarte fericiți pentru cei doi. „La noi cumva căsătoria e un lucru foarte simplu de făcut, tradițiile sunt foarte diferite. Un lucru foarte simplist, de aceea n-am pus nici foarte mult accent. Martori au fost părinții mei.”, a mai spus Omar.

Omar Arnaout a câștigat Next Star

La 13 ani, Omar Arnaout devenea cel mai apreciat copil din țară, după ce a câștigat trofeul Next Star. Acum are 20 de ani și vrea să dea lovitura pe piața muzicală sub îndrumarea lui Alex Velea.

Omar plănuiește să rupă toate topurile din România în colaborările cu iubitul Antoniei, acesta făcând parte din trupa înființată de Velea, Golden Boy Society. „Eu, când mă gândesc la copilărie, îmi aduc aminte exact de același mediu în care mă învârt și acum, iar acesta este un privilegiu foarte mare la noi în țară, să nu te pierzi și să rămâi constant.Tocmai de aceea muncesc în fiecare zi. Cânt de la 8 ani. Primul meu contact cu scena la TV a fost Next Star, care mi se pare oricum extraordinar de mult”, spunea artistul în urmă cu puțin timp. Omar îi este recunoscut lui Alex Velea, având ocazia să cunoască mulți artiști celebri împreună cu care să colaboreze pe plan muzical.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: