Redactia.ro
Home » Monden » Omul de afaceri cu care Delia a avut o relația furtunoasă de dragoste. Abia apoi și-a cunoscut soțul

Omul de afaceri cu care Delia a avut o relația furtunoasă de dragoste. Abia apoi și-a cunoscut soțul

GALERIE FOTO (5) Omul de afaceri cu care Delia a avut o relația furtunoasă de dragoste. Abia apoi și-a cunoscut soțul

Delia este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din România. Cu toate acestea, vedeta a reușit să-și păstreze viața intimă departe de ochii curioși ai lumii. De exemplu, puțini știu că vedeta e căsătorită de 8 ani cu Răzvan Munteanu, dar și că, înainte de el, s-a iubit cu un cunoscut afacerist român. Cine era acesta și de ce s-au despărțit?

Delia a avut o relație de dragoste furtunoasă cu un om de afaceri

Înainte de a a-l întâlni pe Răzvan Munteanu, actualul ei partener de viață, Delia s-a iubit cu nimeni altul de afaceristul Florin Moldoveanu. Relația lor a fost trăită în spatele ușilor închise, motiv pentru care puțini știu de existența lui în viața artistei.

Cei doi au format un cuplu timp de doi ani, însă s-a sfârșit scandalos. Presa tabloidă relata la acea vreme că ruptura s-a produs din cauza unor mesaje indecente găsite de afacerist în telefonul artistei. Prin urmare, acesta ar fi pus punct relației și i-ar fi luat, rușinos, bolidul pe care i-l dăruise.

Pe de altă parte, există voci care susțin că situația a fost fix invers. Afaceristul ar fi avut în paralel o relație cu o femeie pe nume Lucia. Amantlâcul lor ar fi ieșit la iveală chiar când Delia și-ar fi făcut publică relația cu Florin Moldoveanu. Cert e că între Delia și Florin Moldoveanu nu a rămas o relație deloc plăcută, iar cei doi au mers din acel moment pe căi separate în viață.

Imediat după, Delia și-a cunoscut alesul

Florin Moldoveanu și-a refăcut viața amoroasă, dar nici Delia n-a stat să verse prea multe lacrimi. La scurt timp de la această despărțire, artista își cunoștea actualul partener de viață. Relația lor a debutat cu prietenie frumoasă și se continuă în prezent cu mult respect.

Cei doi sunt de nedespărțit și, până să izbucnească pandemia, călătoreau lumea în lung și-n lat, atunci când nu rezolvau problemele ce țineau de businessurile lor. Răzvan Munteanu este impresarul soției sale, dar și patronul mai multor baruri și restaurante din Centrul Vechi.

delia razvan munteanu
Delia și soțul său, Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan s-au căsătorit în 2012 și încă amână momentul în care vor deveni părinți. Într-un interviu sincer, Delia a mărturisit că-și dorește un copil, însă… la timpul lui. “Nu mă grăbesc. Nu simt nevoia. Nu vreau să fac asta pentru că e la modă. Atât eu cât și Răzvan ne dorim mult un copil și o să vină la un moment dat pentru că așa e firesc și normal, dar chestia asta trebuie făcută când simți că e nevoie. Încă mai vreau să copilăresc”, povestea Delia în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: