Redactia.ro
Home » Știri » Orașul din Europa care interzice complet folosirea trolerelor. Ce reguli trebuie să mai respecte turiștii care ajung aici

Orașul din Europa care interzice complet folosirea trolerelor. Ce reguli trebuie să mai respecte turiștii care ajung aici

troler

De când au apărut, au adus modificări semnificative vieții oamenilor, care datorită lor pot călători cu ușurințp, știind că pot pune într-o valiză compactă tot ce au nevoie. Cu toate acestea, acestea urmează să fie interzise într-un anumit oraș european. Care este orașul în cauză și ce motive au determinat autoritățile să ia această decizie?

Trolerele vor fi cu desăvârșire interzise într-un oraș din Europa

În orașul european Dubrovnik, se va impune o interdicție asupra trolerelor, o decizie care va avea un impact semnificativ asupra turiștilor. Această restricție este deosebit de importantă, având în vedere că Dubrovnik este una dintre cele mai importante destinații turistice din zona Mării Adriatice și este denumit Atena Dalmată. Acest oraș a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO și găzduiește o serie de monumente impresionante, precum Catedrala și Palatul Rectorului.

Măsura a fost adoptată de către autorități cu scopul de a minimiza zgomotul din oraș. În esență, turiștii vor putea utiliza gențile de călătorie, dar nu vor putea să utilizeze trolerele pe roți.

Ce alte reguli trebuie să respecte turiștii care ajung în Dubrovnik

Pentru a facilita această schimbare, mai multe hoteluri au introdus un serviciu suplimentar pentru transportul bagajelor turiștilor. Prin intermediul acestui serviciu, oaspeții pot lăsa bagajele la intrarea în oraș, iar apoi acestea vor fi livrate la unitatea de cazare. „Își vor depune valizele în dulapuri și le vom aduce, contra cost, la adresa unde sunt cazați. Acesta este doar începutul, scopul final este crearea unui centru logistic în aeroport, după care toate bagajele vor fi livrate direct la locurile de reședință”, a detaliat primarul din Dubrovnik.

Înainte de a lua această hotărâre, autoritățile au fost asaltate cu reclamații din partea locuitorilor, aceștia plângându-se de dificultatea de a dormi din cauza zgomotului generat de trolere. Aceasta nu este singura inițiativă luată în considerare de autorități. Noile măsuri includ interzicerea accesului pe monumente și impunerea unei reguli care stipulează că turiștii nu pot să se plimbe în centrul vechi fără a purta cămașă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: