Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Orașul în care Crăciunul a fost sărbătorit încă din luna septembrie. Motivul impresionant pentru care oamenii au luat această decizie

Orașul în care Crăciunul a fost sărbătorit încă din luna septembrie. Motivul impresionant pentru care oamenii au luat această decizie

GALERIE FOTO (2)

În cele ce vor urma vă vom prezenta povestea unui orășel din Kansas, Statele Unite Ale Americii, unde Crăciunul a venit încă din luna septembrie. Această decizie a fost luată pentru a aduce bucuria pe chipul unui copil, care din păcate nu mai avea foarte mult de trăit. Oamenii s-au mobilizat, iar localitatea lor a devenit în cel mai scurt timp un loc de poveste.

Pentru micuțul Christian Risner în vârstă de doar 3 ani, medicii au încercat să facă tot posibilul să îl salveze. Din păcate, a fost diagnosticat cu o boală gravă la rinichi cu metastaze multiple, la nivelul plămânilor. Concluzia cadrelor medicale a fost una foarte dificil de acceptat pentru părinții micuțului: mai avea doar câteva săptămâni de trăit, ceea ce însemna că șansele ca el să supraviețuiască până la Crăciun erau foarte mici.

Orașul în care Crăciunul a fost sărbătorit încă din luna septembrie. Motivul impresionant pentru care oamenii au luat această decizie

Deoarece Crăciunul aduce multă bucurie în sufletele copiilor, părinții săi au decis să-i ofere o ultimă experiență de poveste. Și-au dorit ca sărbătorile de iarnă să vină mai devreme în orașul lor pentru micuț, iar vecinii și oamenii din jur au fost dornici să înfăptuiască acest lucru.

Încă din septembrie, orașul a fost împodobit în cel mai frumos mod, cu ornamente și luminițe peste tot. Chiar și bradul a fost aranjat, fiind frumos decorat cu mult drag de reprezentanții autorităților. Astfel, Christian a avut șansa să se bucure de această perioadă de poveste, care i-a făcut ultima perioadă din viață mult mai frumoasă.

Faptele bune nu s-au oprit aici, ci au continuat cu o licitație la biserică pentru a ajuta familia cu banii necesari pentru medicamentele lui Christian. Oamenii s-au strâns și au pus mână de la mână, iar în scurt timp micuțul a avut tratamentul de care avea nevoie pentru a se simți mai bine.

Din nefericire însă, medicii au avut dreptate atunci când le-au dat vestea teribilă părinților lui Christian. Boala a învins în cele din urmă, iar inima sa a încetat să bată la doar o lună după ce s-a bucurat de cea mai mare surpriză de până acum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: