Redactia.ro
Home » Știri » Orban a sfidat, din nou, regulile pandemiei! Petrecere fără mască, de ziua lui, chiar în Parlament

Orban a sfidat, din nou, regulile pandemiei! Petrecere fără mască, de ziua lui, chiar în Parlament

Ludovic Orban, liderul PNL, a împlinit, marți, 58 de ani. Mai mulți colegi parlamentari s-au strâns în Salonul Spaniol din Casa Poporului, pentru a-l serba, dar…fără să respecte regulile pandemiei: purtarea măștii. Jurnaliștii au suprins imagini în care mai mulți politicieni luau parte la petrecere fără să se protejeze cu mască, care încă este obligatorie la interior. 

Orban a sfidat, din nou, regulile pandemiei! Petrecere fără mască, de ziua lui, chiar în Parlament

După ce anul trecut, în spațiul public a apărut o imagine în care Orban (pe atunci premier) își serba ziua de naștere, într-un birou, în care nimeni nu purta masca de protecție, iată că și în acest an se întâmplă la fel. Mai mulți participanți la ziua de naștere a președintelui Camerei Deputaților, au fost filmați fără mască, chiar în interiorul Parlamentului, transmit știrileprotv.ro

Petrecere de ziua lui Ludovic Orban la Parlament, cu persoane care nu  poarta masca de protectie. Citu: ''Nu am vazut. Nu pot sa comentez'' VIDEO  | Mobile

Foto: Captură Digi 24

Cum a reacționat premierul după apariția imaginilor de la ziua lui Orban

Ludovic Orban a împlinit, marți, 58 de ani. Imaginile surprinse de jurnaliști sunt din Salonul Spaniol din Parlament, acolo unde mai mulți colegi ai liderului PNL s-au strâns pentru a-l felicita pe acesta. Cu toții stăteau de vorbă, la interior, fără a avea gura și nasul acoperite cu masca, după cum impune legea. Premierul Florin Cîțu, după ce a ieșit dintr-o ședință a coaliției, a fost întrebat despre ceea ce s-a întâmplat la ziua lui Orban și a răspuns: ”Nu am această informație!”

De altfel, întrebat și când se vor purtea organiza și alte mese festive sau evenimente, Cîțu a precizat: ”De la 1 iunie. Se pot face şi în această perioadă, cu mască. Nu am văzut. Vă daţi seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu ştiu ce imagini aveţi”.

Anul trecut, tot de ziua lui naștere, iar pandemia era la începuturile sale, o imagine a apărut în spațiul public, în care  Orban, pe atunci premier, și alți miniștri, erau fără mască de protecție, într-un birou. Cu toții au fost, ulterior, amendați.

Întrebat de ce nu purta mască, fostul premier a explicat că tocmai ce mâncase:  Nu aveam mască pentru că mâncasem, se vede după farfuriile de pe mese. Le-am oferit o gustare colegilor mei apropiaţi, de cabinet. Veniseră să îmi ureze „La mulţi ani!”. Uitaţi-vă că în poză apar măşti şi farfurii„, a spus Orban atunci pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: