Redactia.ro
Home » Știri » Orban ii da replica lui Ciolacu, dupa scandalul de la Buzau. Ce ii reproseaza premierul

Orban ii da replica lui Ciolacu, dupa scandalul de la Buzau. Ce ii reproseaza premierul

Ludovic Orban

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a fost fotografiat in timp ce savura un sprit cu prietenii, fara sa tina cont de restrictiile impuse de pandemia de coronavirus. Acesta l-a acuzat pe Orban ca si-a pus prietenii politisti sa il spioneze.

Replica lui Ludovic Orban nu a intariat sa apara. Acuzat ca si-a pus prietenii politisti sa il ancheteze pe Ciolacu, liderul PSD care a iesit la un pahar de vin cu prietenii, fara sa tina cont de distantarea fizica si purtarea mastii, Orban a tinut sa ii dea imediat replica. “Vă aduc aminte că ei ne amenințau că nici nu votează prelungirea Stării de Alertă! Când exista risc de creștere epidemiologică! De fapt, au fost surprinși așa cum sunt, că ignoră normele de protecție sanitară. Regulile de protecție sanitară sunt cea mai sigură metodă de a evita îmbolnăvitrea ca persoană căt și a celor din jur. Dacă te îmbolnăvești îi pui în pericol în primul rând pe cei apropiați. Este o chestiune de responsabilitate individuala”, a declarat Orban.

Ciolacu se apara

Marcel Ciolacu a declarat in apararea sa ca judetul Buzau se afla in scenariul verde si ca restaurantul la care a poposit nu a prezentat niciun pericol. In plus, liderul PSD marseaza pe faptul ca nu este obligatorie purtarea mastii la masa. „Județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți”, a declarat Ciolacu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: