Redactia.ro
Home » Știri » Ordin de protecție împotriva lui Cristi „Dodel” Tănase. Soția nu mai vrea să se apropie nici de ea, nici de fiica lor

Ordin de protecție împotriva lui Cristi „Dodel” Tănase. Soția nu mai vrea să se apropie nici de ea, nici de fiica lor

Cristi Tănase, cunoscut și sub numele de „Dodel”, se confruntă cu probleme serioase după ce soția sa a obținut un ordin de protecție împotriva lui pe fondul unor acuzații de violență domestică. Fostul fotbalist nu mai poate avea contact cu soția sa, Adina Maria, și nici cu fiica lor în vârstă de doar două luni. Aceste dezvăluiri vin în contextul în care, recent, Tănase a fost observat în fața locuinței sale, vizibil rănit și sub influența alcoolului.

Detalii despre ordinul de protecție

Avocatul Adinei Maria, Cosmin Bolosin, a confirmat că motivul emiterii ordinului de protecție este violența domestică. Relația dintre Cristi Tănase și soția sa pare să fi ajuns la un punct critic, deși păreau să formeze un cuplu fericit, conform imaginilor recente de pe rețelele sociale unde cei doi apăreau zâmbitori.

Într-o întorsătură neașteptată, situația dintre Cristi și Adina Maria s-a deteriorat rapid, culminând cu decizia justiției de a interzice orice apropiere a lui Tănase față de familia sa pentru o perioadă de un an. Conform legii, acesta trebuie să mențină o distanță de cel puțin 100 de metri față de soția și fiica lui, precum și de locuința lor. Nerespectarea acestui ordin poate duce la consecințe penale severe pentru Cristi Tănase.

Ce riscă „Dodel” dacă nu respectă ordinul de protecție

Violența domestică este luată în serios de legile din România, care permit impunerea unui ordin de protecție pe o perioadă de până la un an în cazurile de pericol iminent sau dacă au avut loc infracțiuni precum lovirea. Avocatul Bolosin subliniază că, dacă Tănase nu respectă ordinul, acesta riscă să fie pus sub acuzare penală, cu posibilitatea de a primi o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare sau amendă.

„Un tată nu poate să se comporte așa, indiferent dacă este vorba de o soție care are un comportament mai rece. Acest ordin de protecție este referitor la violența domestică. Acum câteva luni, s-a modificat legea, asta pentru că spunea că ordinul de protecție poate să fie de până la șase luni.

Acum câteva luni, s-a modificat legea, care spune că în cazul unui pericol iminent sau contravenții sau infracțiunea de lovire se poate ajunge la până un an de ordin de protecție. Bineînțeles că este monitorizat și nu se va putea apropia. Sigur că dacă nu va respecta acest ordin de protecție sau de restricție i se va întocmi un dosar penal în care poate să aibă o încadrare de până la cinci ani sau amendă și cu siguranță va fi trimis în judecată”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin, conform Spynews.

Această situație subliniază complexitatea și gravitatea problemelor de violență domestică. În acest caz, măsurile luate își propun să asigure siguranța Adinei Maria și a fiicei sale, oferind un mediu stabil și securizat în această perioadă dificilă.

Problemele nu se mai termină pentru Cristi Tănase

Cristi Tănase se confruntă cu o serie de evenimente extrem de dificile care i-au marcat profund imaginea publică. Fostul fotbalist, cunoscut pentru cariera sa impresionantă pe teren, a acumulat în ultima perioadă mai multe scandaluri legate de comportamentul său extraprofesional.

În trecut, Tănase a fost surprins conducând sub influența alcoolului, iar ulterior a fost testat pozitiv pentru cocaină. Recent, situația sa a escaladat când a fost găsit prăbușit în fața ușii apartamentului său sângerând, într-o stare evidentă de confuzie.

Problemele lui Tănase au atins un nou nivel când soția sa a obținut un ordin de protecție împotriva lui. Aceasta a fost o măsură extremă, luată la scurt timp după ce cuplul a trăit unul dintre cele mai fericite momente din viața lor, devenind părinți. Decizia soției vine într-un context în care relația dintre cei doi s-a deteriorat rapid.

Acesta este un semnal de alarmă pentru fostul sportiv, indicând necesitatea unei schimbări majore în comportamentul său. Aceste evenimente subliniază o cădere dramatică pentru Tănase, de la statutul de star al fotbalului la o figură publică aflată în centrul scandalurilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: