Redactia.ro
Home » Monden » Ornela Pasăre a spus adevărul despre relația cu Nikos Vertis! Sunt sau nu cei doi împreună?

Ornela Pasăre a spus adevărul despre relația cu Nikos Vertis! Sunt sau nu cei doi împreună?

Ornela Pasăre a spus adevărul despre relația cu Nikos Vertis! Sunt sau nu cei doi împreună?

Ornela Pasăre a făcut dezvăluiri despre relația dintre ea și artistul grec Nikos Vertis. Cei doi par să se cunoască foarte bine, însă nu sa oficializat nimic încă. 

Ornela Pasăre a spus adevărul despre relația cu Nikos Vertis

Ornela Pasăre a vorbit cu sinceritate despre perioada în care l-a cunoscut pe celebrul cântăreț grec Nikos Vertis în timp ce se afla la o cântare în fosta Elada. Cei doi se cunosc bine, însă cântăreața de muzică populară nu a spus cam cât de mult au interacționat cei doi în cele câteva întâlniri pe care le-au avut.

Ultimele imagini postate de Ornela pe contul ei de socalizare însă, arată că ea și Nikos au o relație extrem de apropiată, apărând unul lângă altul în clubul vedetei internaționale. Despre această ipostază, artista din România a spus că nu este ceea ce pare și că ea și Nikos nu au o relație amoroasă, ci doar una de prietenie.

Din declarațiile oferite de Ornela Pasăre chiar la Antena Stars, s-a părea că aceasta îi poartă sentimente profunde cântărețului grec, și chiar ar fi dispusă să îl ceară ea pe el în căsătorie. Totuși, sacrifiul suprem nu ar putea să îl facă pentru a-și împlini iubirea, anume să își părăsească familia, prietenii și cariera pentru a se muta definitiv în Grecia.

”Nikos Vertis este feblețea mea. Ar fi bărbatul perfect, este foarte credincios, ține și el toate posturile. Îl stimez foarte mult, îl iubesc, este un artist minunat, este minunat din toate punctele de vedere. Dar nu este vorba despre o relație de iubire, nu sunt iubita lui. Am fost acum doi ani la clubul lui Nikos Vertis, este un club foarte select. Dacă Nikos Vertis ar fi fost român, cu siguranță nu îl scăpam, în ceream de soț, acest bărbat chiar merită să fie cerut. Dar până atunci îmi văd de treburile mele. Eu nu cred în relațiile la distanță, plus cp vreau săă mă mărit cu un român. El nu își poate lăsa cariera, cum nici eu nu pot pentru a pleca în Grecia”, a declarat Ornela Pasăre.

Celebrul solist grec Nikos Vertis a stabilit un record de spectacole la Sala Palatului

Nikos Vertis este unul dintre cei mai populari artiști de muzică grecească și își consolidează acest statut și în România. Se află aproape de stabilirea unui record pentru un artist străin, acela de a susține trei spectacole consecutive, cu “casa închisă”, la Sala Palatului. În ciuda popularității sale, Nikos Vertis, î vârstă de 43 de ani, a mărturisit că “fuge cât poate de celebritate”.

”Sunt foarte recunoscător publicului din România pentru ceea ce face pentru muzica mea, s-a văzut asta în ultimii ani. Știu că nu toți înțeleg limba greacă, însă ritmurile romantice pun stăpânire pe oricine. Cred că publicul își lasă mintea să “călătorească”, își creează propriile versuri, care să se potrivească muzicii. Cele mai multe teme ale melodiilor mele sunt dedicate dragostei. Cânt în general despre iubire, dar și despre tristețea despărțirilor. 

Nu mă consider chiar o celebritate, mă mulțumesc că muzica mea ajunge la inimile celor ce ascultă, mai puțin imaginea. Încă mă pot plimba în siguranță, și-mi doresc ca viața mea personală să rămână una simplă, umilă, așa mă pot bucura într-adevăr de ea”, a declarat Nikos Vertis pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: