Redactia.ro
Home » TV » Oscar 2022. Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris Rock, după o glumă despre soția sa

Oscar 2022. Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris Rock, după o glumă despre soția sa

GALERIE FOTO (2)

Moment incredibil pe scena Oscar 2022. Will Smith a urcat pe scena și l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa. Rock a spus că se așteaptă să o vadă pe Jada Pinket Smith în „G.I. Jane” 2, fiind vorba de o aluzie la faptul că actrița este rasă în cap. Însă toată lumea pe întreabă momentul a fost unul regizat.

Înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith. A spus că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului „G.I. Jane”, lungmetraj regizat de Ridley Scott, în 1997, în care Demi Moore joacă un rol pentru care s-a ras în cap.

Oscar 2022. Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, după o glumă despre soția sa

În vârstă de 50 de ani, Jada Pinkett Smith apare mai mereu cu capul complet ras de anul trecut, după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului în plăci.

Will Smith a reacționat imediat. A urcat pe scena Galei Oscar 2022 şi l-a lovit pe Chris Rock. Mai apoi s-a întors la scaunul său.

„Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!”, a strigat Will Smith spre Chris Rock.

Producătorii postului tv ABC au tăiat sunetul transmisiunii. Totuşi, în transmisiunile difuzate de posturile străine, sunetul a rămas disponibil.

Și Chris Rock a reacționat după momentul incredibil.

„Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot! Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii”, a adăugat starul de comedie.

Will Smith: “Îmi cer scuze, trebuie să rezistăm în faţa oamenilor care vorbesc prostii”

Iar după ce a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul „King Richard”, în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams, Will Smith a prezentat scuze publice în discursul său de acceptare a trofeului.

„Vreau să-mi cer scuze faţă de Academia de film americană, vreau să îmi cer scuze faţă de toţi colegii mei nominalizaţi. Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti”, a spus Will Smith.

„Richard Williams a fost un apărător neînfricat al familiei sale. În această perioadă a vieţii mele, în acest moment, sunt copleşit de ceea ce Dumnezeu îmi cere să fac şi să fiu în această viaţă. Mi se cere ca în viaţa mea să îi iubesc pe oameni şi să îi apăr pe oameni şi să fiu un râu călăuzitor pentru oamenii mei.

Ştiu ce trebuie să fac atunci când noi toţi trebuie să rezistăm în faţa abuzurilor, când trebuie să rezistăm în faţa oamenilor care vorbesc prostii în această industrie. Trebuie să îi suportăm pe oamenii care nu ne respectă şi trebuie să zâmbim şi să pretindem că acest lucru este OK”, a adăugat Will Smith pe scena celei de-a 94-a ediţii a galei Oscar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: