Redactia.ro
Home » Monden » Otilia Bilionera, declarații emoționante despre despărțirea de iubitul arab: „Nu-mi pot schimba religia!”

Otilia Bilionera, declarații emoționante despre despărțirea de iubitul arab: „Nu-mi pot schimba religia!”

Cântăreața Otilia Bilionera  a ajuns la final de drum în dragostea pe care a împărtășit-o alături de iubitul sau arab, timp de trei ani. Aceasta a explicat că motivele despărțirii au la bază religia .

Otilia Bilionera: „Eu nu am putut sa trec la Islam!”

Otilia provine dintr-o familie tradițională, creștin ortodoxă și nu reușea să se regăsească în religia pe care iubitul ei arab o avea:

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a anunțat Otilia potrivit „Click!”

Otilia și fostul iubit au rămas în relații bune după despărțire

Cei doi au rămas totuși în relații foarte bune deși au hotărât să-și separă drumurile în dragoste:

„Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire”, a mai precizat solista, într-un comunicat al casei ei de discuri.

Otilia a declarat în anul 2021 că se imaginează ajungând la altar cu iubitul ei și că religia sigur nu le va sta calea fericirii. Totuși această imagine a fost estompată, iar cântăreața a realizat că nu se poate converti la o altă religie: 

„El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte.

O să fac o nuntă și la Moldova, mama lui e și ea moldoveancă, deci știe să și joace”, declara Bilionera, atunci, pentru cei de la wowbiz.ro.

Otilia Bilionera  lansat o nouă piesă

Solista ara a lansat recent piesa „Nights In Marrakesh” și spune că se focusează pe cariera muzicală:

„(Nights In Marrakesh) este o piesă specială pentru mine. Inițial, era compusă pentru altcineva și sunt de părere că, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, Universul îți va oferi. Sper din suflet că această piesă să fie pe placul tuturor fanilor mei și să îi surprind”, a mai spus Otilia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: