Redactia.ro
Home » Monden » Otniela, fosta concurentă „Bravo, ai stil, Celebrities!”, declarații neașteptate despre legătura sa cu Carla’s Dream

Otniela, fosta concurentă „Bravo, ai stil, Celebrities!”, declarații neașteptate despre legătura sa cu Carla’s Dream

GALERIE FOTO (2)

Otniela a devenit cunoscută în România după participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”, competiție pe care a părăsit-o din cauza problemelor de sănătate. Tânăra a povestit recent că nu acesta a fost primul său cu lumea showbizului, întrucât în trecut a colaborat cu personalități celebre, printre care se numără și Carla’s Dreams.

Otniela, fosta concurentă „Bravo, ai stil, Celebrities!”, declarații neașteptate despre legătura sa cu Carla’s Dreams

Înainte să participe la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Orniela s-a remarcat pentru cariera sa în domeniul make-upului, activitate care i-a permis să ia contact direct cu numeroase persoane celebre din țara noastră. A colaborat chiar și cu membrii trupei Carla’s Dreams, a căror identitate este necunoscută publicului și reprezintă un adevărat mister.

A povestit că l-a cunoscut pe solistul trupei de peste Prut pe când era încă în băncile liceului. Reușea în acel moment să câștige bani din pasiunea sa pentru machiaj, iar printre clienții săi s-au numărat și membrii Carla’s Dreams. Cu toate că nu se mai ocupă cu această activitate în prezent, Otniela povestește cu zâmbetul pe buze despre acele zile.

„M-am ocupat de make-ul în generală și în liceu. Așa mi-am câștigat eu practic primii bani. Cu măștile pe față, cu băieții de la Carla’s, pe ei i-am machiat.A fost o perioadă, dar nu am mai făcut asta de foarte mult timp.”, a declarat Otniela în emisiunea moderată de Teo Trandafir și Bursucu.

De atunci, Otniela a absolvit cursurile Facultății de Jurnalism și s-a orientat spre o carieră în mediul online. Este influencer, iar comunitatea sa din mediul online o susține la fiecare pas al evoluției sale profesionale, după cum a fost și „Bravo! Ai stil”.

Otniela cunoaște identitatea adevărată a solistului de la Carla’s Dreams

Având în vedere că identitatea lui Carla’s Dreams a reprezentat pentru mult timp un subiect de interes pentru public, Otniela a fost întrebată dacă știe cine este solistul în viața reală. Fără să ezite, a recunoscut că are această informație, însă nu ar dezvălui-o nimănui.

De aceeași părere a fost și Teo Trandafir, care a declarat că nu-și dorește să afle vreodată acest lucru. După cum a explicat și Otniela ulterior, decizia prezentatoarei este una cât se poate de corectă, deoarece o parte din farmecul trupei este reprezentată de misterul care-i înconjoară datorită faptului că își ascund fețele în spatele machiajului și al costumelor.

„Bursucu: Deci tu știi cine este Carla’s Dreams?

Otniela: Te-aș minți să spun că nu știu cine este Carla’s Dreams, pentru că știu.

Teo: Dacă e ceva ce nu mi-aș dori ar fi să știu cine e.

Otniela: S-ar strica magia! Bine, nu că s-ar strica, că ei sunt la fel de talentați, dar uneori e mai bine să nu știi cine se află în spatele măștilor. E magia aia, se păstrează așa un mister.”

Cine este solistul trupei Carla’s Dreams

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova creat din 2012. Numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carré. Trupa combină mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, rock și pop. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost Da-te-n c$%£ m@-tii, un cântec „underground” cu conținut obscen.

De când s-au lansat, membrii trupei Carla’s Dreams au fost vânați pentru faptul că nimeni nu i-a văzut vreodată la față. Conceptul lor a fost încă de la început să poarte măști, astfel că oamenii să nu-i recunoască pe stradă. Dar e greu să te mai ascunzi când ai milioane de fani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: