Redactia.ro
Home » Sport » Ovidiu Petre nu va fi secund! Ce se întâmplă cu fostul mijlocaş

Ovidiu Petre nu va fi secund! Ce se întâmplă cu fostul mijlocaş

Ovidiu Petre nu va fi secund la FCSB. Bogdan Argeş Vintilă a cerut insistent ca Ovidiu Petre să facă parte din stafful său, dar în acest moment fost mijlocaş al Stelei nu va putea ocupa funcţia de antrenor secund.

Ovidiu Petre a acceptat să vină la FCSB, iar astăzi a fost prezent la antrenamentul condus de Bogdan Argeş Vintilă. Ce poziţie va ocupa în organigrama clubului nu se ştie încă. Nu poate fi oficial antrenor secund pentru că nu are nicio diplomă în acest sens.

„I-am cerut acceptul lui Ovidiu să vorbim despre subiect şi nu a avut nimic împotrivă. Sperăm că Ovidiu va veni alături de noi pentru că este o persoană extraordinară, nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el. Noi am jucat împreună cu Ovidiu, şi eu, şi Bogdan, îl cunoaştem foarte bine”, a spus în urmă cu câteva zile Narcis Răducan la Digi Sport.

Ovidiu Petre a jucat la Steaua 4 ani

Ovidiu Petre a debutat în 1999 în Liga I, la FC Naţional unde a fost coleg cu Bogdan Vintilă. A urmat apoi un transfer la Galatasaray. După doi ani a revenit în România, la ACS Poli Timişoara. Apoi a ajuns la Steaua, pentru care a jucat 4 ani, în perioada 2006-2010, evoluând în UEFA Champions League. A avut însă mari probleme cu accidentările în acea perioadă.

Din acest motiv, Petre a ratat şi EURO 2008. În martie 2008 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru că a făcut parte din reprezentativa României care a obținut calificarea la EURO 2008. Pentru echipa naţională a jucat 23 de partide. Ovidiu Petre s-a retras în 2015, după ce şi-a încheiat contract cu ACS Poli. De atunci, s-a stabilit în Timişoara.

Citește și: Ianis Hagi a debutat în Liga Campionilor! Genk a fost umilită!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: