Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi a debutat în Liga Campionilor! Genk a fost umilită!

Ianis Hagi a debutat în Liga Campionilor! Genk a fost umilită!

Ianis Hagi a debutat în Liga Campionilor

Ianis Hagi a debutat în Liga Campionilor. Echipa sa Genk a pierdut 6-2 în fața celor de la Salzburg.

Ianis Hagi, debut în Champions League! Românul a fost introdus pe teren în minutul 72, în locul lui Dieumerci Ndongala. Nu a putut însă să-și ajute echipa cu mare lucru. Belgienii au fost umiliți în primul meci din grupele Ligii Campionilor. Au pierdut 6-2 în fața celor de la Salzburg. Până în acest moment Ianis Hagi a jucat în ultimele trei meciuri din cinci ale lui Genk și a fost titular o singură data. În aceeași grupă cu Genk mai sunt Napoli și Liverpool.

Nicolae Stanciu, titlular

Nicolae Stanciu a fost titular în meciul, Inter Milano-Slavia Praga, terminat la egalitate scor 1-1. Românul a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. A reușit să-și creeze mai multe ocazii și a fost o sursă de pericol constant pentru portarul advers.

Răzvan Marin a fost doar rezervă

Răzvan Marin nu a jucat niciun minut în Ajax Amsterdam – Lille 3-0, deși a fost pe banca de rezerve. Antrenorul Erik ten Hag a decis să-i amâne debutul românului în Liga Campionilor. După meciul de marți seara, Ajax este pe primul loc în Grupa H. Quincy Promes a deschis scorul din centrarea lui Tagliafico. Edson Alvarez a marcat pentru 2-0, iar Tagliafico a închis tabela de marcaj în minutul 62. Nici Ciprian Tătărușanu nu a debutat în actualul sezon al Ligii Campionilor. Portarul a fost rezervă în meciul, Lyon- Zenit, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Citește și: Răzvan Lucescu a dezvăluit totul. De ce a plecat de la PAOK Salonic

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: