Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu a dezvăluit totul. De ce a plecat de la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a dezvăluit totul. De ce a plecat de la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a dezvăluit totul

Răzvan Lucescu a dezvăluit totul pentru o publicație din Grecia. Tehnicianul a spus de ce a plecat la Al-Hilal.

Răzvan Lucescu a plecat în luna iunie de la PAOK, deși reușise eventul. De altfel este singurul technician care a reușit acest lucru cu PAOK. Echipa sa a câștigat 26 de meciuri și a remizat de patru ori. A depășit astfel recordul deținut de Panathinaikos, care, în 1964, a câștigat competiția tot fără înfrângere, dar care a obținut 24 de victorii și șase egaluri. Decizia sa de a părăsi clubul și de a pleca în Arabia Saudită, la Al-Hilal a surprins pe mulți. Lucescu a povestit pentru o publicație din Grecia, de ce a luat această decizie.

„Uneori patronii au dreptul să decidă cum doresc. Dar, în același timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă și filosofia lui nu mai e susținută, e mai bine să plece. Dacă nu face asta, va apărea frustrarea de ambele părți și tot ceea ce s-a construit se va distruge”, a declarat Răzvan Lucescu.

Patronul clubului un personaj controversat

Patronul clubului, PAOK este milionarul Ivan Savvidis, un personaj foarte controversat. La un meci a intrat pe teren având la brâu un pistol, pentru a-i cere socoteală arbitrului.

„Am crescut lângă tatăl meu. Cum lucrez, cum vorbesc, cum cred în visele mele, totul i se datorează lui. Avem aceeaşi filosofie asupra fotbalului, chiar dacă jucăm diferit. Nu am fost de acord cu unele lucruri, dar nu vreau să vorbesc despre ele. Poate nu voi vorbi niciodată. Ca antrenor, sunt mereu nopţi când nu poţi să dormi, dar nu e prima oară. Mi s-a întâmplat şi aici, în Arabia Saudită, şi de multe ori înainte, în România.
Nu am plecat de la PAOK pentru bani. Am un salariu bun acum, dar nu acesta a fost motivul. Cel mai important este să mă simt bine la echipa pe care o antrenez”, a mai spus Răzvan Lucescu în interviul din gazzetta.gr.

Citește și: Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev, eliberaţi condiționat din închisoare!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: