Redactia.ro
Home » Monden » Ozana Barabancea, devastată după ce Rona Hartner a murit: „Am pierdut o prietenă”

Ozana Barabancea, devastată după ce Rona Hartner a murit: „Am pierdut o prietenă”

Vestea despre trecerea în neființă a Ronei Hartner a provocat o mare suferință în inimile celor care au avut afecțiune pentru ea. Ozana Barabancea se află într-o profundă stare de durere, după ce a primit cu tristețe veste despre pierderea prietenei și colegei sale. Artista a făcut primele declarații cu exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ozana Barabancea, devastată de moartea Ronei Hartner

Moartea Ronei Hartner a lăsat o amprentă dureroasă în sufletele multora, iar acum familia și prietenii ei trec prin momente extrem de dificile. Sora artistei a fost cea care a transmis veste care se temea cel mai mult să o audă. Rinda Hartner și întreaga sa familie au fost alături de ea în ultimele clipe de viață, în timp ce colegii și prietenii săi au susținut-o cu gânduri și rugăciuni.

Ozana Barabancea este una dintre persoanele care au fost strâns legate de Rona Hartner. Amintirile lor unice din timpul colaborării la emisiunea „Te cunosc de undeva” au adâncit legătura lor, iar știrea despre trecerea prietenei sale a provocat o durere pe care cu greu o poate exprima. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spynews.ro, celebrul cântăreț și-a exprimat profundul regret și recunoștința față de Rona, care a fost o figură marcantă în industria muzicală, o mamă dedicată care și-a crescut fiica cu grijă și o prietenă adevărată pentru cei din jurul ei. Ozana Barabancea se află într-o stare de copleșitoare durere în aceste momente dificile.

În urma artistei a rămas o fiică de 14 ani

”Dumnezeu să o odihnească! Este foarte trist, pentru că este mamă. Este o artistă extraordinară, adică era, Doamne fereşte! Nici nu îmi vine să cred că vorbesc la timpul trecut despre ea.

M-a afectat, de aseară ştiam că este foarte grav. Am înţeles că era în spital şi era tratată cu medicamente paleative. Nu mă gândesc decât la fiica ei, o vârstă extraordinar de fragedă, 14 ani este vârsta la care mi-am pierdut şi eu mama. Of..! Chiar acum sunt în Piaţa Rosetti, de fapt în Piaţa Romană, în locul în care eu am aflat că mama mea a murit, când aveam 14 ani. Asta a fost şocul vieţii mele! Aş înţelege pe oricine”, a declarat Ozana Barabancea, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Dan Negru, mesaj de condoleanțe

Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit 😉
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: