Redactia.ro
Home » Monden » Ozana Barabancea, transformare totală. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Ozana Barabancea, transformare totală. Ce s-a întâmplat cu vedeta

GALERIE FOTO (2) Ozana Barabancea, transformare totală

Ozana Barabancea este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune artiste din România. Cu toate astea, vedeta continuă să-și surprindă fanii de fiecare dată când postează pe rețelele de socializare. Recent, Ozana a postat o fotografie pe Instagram care a declanșat un val de reacții.

Ozana Barabancea, transformare totală. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani este o profesoară de canto și solistă de jazz, iubită și îndrăgită de întreg publicul românesc. Dincolo de talentul ei inconfundabil, artista este o persoană hotărâtă și credincioasă.

Aceasta a reușit să slăbească în mod spectaculos 50 de kilograme, și pentru asta se mândrește cu noul său trup.

Însă, Ozana continuă să-și uimească fanii ori de câte ori postează pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a postat o fotografie în care apare total schimbată. Aceasta a apelat la nuanța brunetă de păr și la câteva șuvițe blonde.

Totodată, aceasta a ales să-și lase părul lung, deși publicul era obișnuit cu tunsoarea bob. Se pare că vedeta întinerește cu trecerea timpului.

Ozana Barabancea, tranformata

Transformarea Ozanei Barabancea

Deși în urmă cu câțiva ani, Ozana se lupta din răsputeri cu kilogramele în plus, acum vedeta strălucește în noul corp. Cântăreața este mulțumită de noul look adoptat, care o întinerește pe zi ce trece.

Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă. Recent, mi-am făcut operația de lifting circular, intervenția a durat cinci ore, cu nouă medici, a spus Ozana.

Artista de la „Te cunosc de undeva” are doi copii cu care se mândrește la fiecare pas. Gloria, fiica sa în vârstă de 17 ani a moștenit frumusețea mamei sale, iar fiul, Andrew împlinește 20 de ani la sfârșitul anului.

Chiar dacă este o femeie împlinită, Ozana a decis să își crească singură cei doi copii, după ce a decis să divorțeze în 2004 de tatăl celor doi copii, Sorin Terente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini