Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe. Imagini rare cu artista (FOTO)

Cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe. Imagini rare cu artista (FOTO)

GALERIE FOTO (6) Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este cunoscută publicului larg datorită vocii sale, ea fiind o cântăreață de operă talentată, dar și o profesoară de canto apreciată în rândul tinerelor speranțe muzicale. Artista a trecut printr-o schimbare radicală, după ce a slăbit 40 de kilograme și a revenit la formele din tinerețe!

Ozana Barabancea în tinerețe: Imagini nemaivăzute de fani

Ozana Barabancea a devenit și mai cunoscută atunci când a acceptat să facă parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde ea îi ajută pe concurenți și la partea muzicală a show-ului, când diferiți artiști de la noi trebuie să intre în pielea altor personaje.

Vedeta a trecut printr-o schimbare majoră de look și a slăbit peste 40 de kilograme. Acum, toată lumea este familiară cu noul ei fizic, dar puțini sunt cei care știu că aceeași siluetă de viespe o avea și în tinerețe.

Astfel, atunci când abia își începuse cariera în muzică, Ozana Barabancea atrăgea toate privirile cu fizicul ei de invidiat. Mai mult decât atât, ea avea părul blond, lucru neștiut de mulți, mai ales că vedeta ne-a obișnuit cu pletele ei de abanos la toate aparițiile publice.

A slăbit mai bine de 40 de kilograme și a revenit la talia de la 20 de ani

Ozana Barabancea a avut toată viața probleme cu kilogramele în plus, chiar dacă în tinerețe silueta ei nu lăsa să se vadă acest lucru. După ani de chin și după zeci de diete eșuate, artista a luat o decizie care i-a schimbat radical viața. În 2017, ea a decis să se opereze la stomac. Astfel, ei i-a fost micșorat stomacul și așa a putut slăbi enorm, pentru a reveni la silueta cu care a devenit celebră.

Este bine să nu fim grași. Când eram grasă nu voiam să aud nici de sport, nici de un nutriționist. Refuzam categoric și ziceam cine mă place mă place așa cum sunt. Asta e o tâmpenie. Dacă văd pozele de acum un an sau doi, mă întreb «Doamne, cum am putut?»”, mărturisea Ozana pentru revista Viva.

Acum, cântăreața nu a mai pus niciun kilogram în plus și se bucură de silueta ei cea nouă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: