Redactia.ro
Home » TV » Când va începe emisiunea Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Anunț oficial

Când va începe emisiunea Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Anunț oficial

cand incepe te cunosc de undeva

Pandemia de coronavirus a afectat toate sectoarele vieții publice, inclusiv pe cea a emisiunilor televizate. Acesta este și cazul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Aurelian Temișan, unul dintre jurații emisiunii a făcut un anunț pentru toți fanii emisiunii și le-a transmis când va începe emisiunea.

Când va reîncepe emsiunea „Te cunosc de undeva”

Filmările pentru „Te cunosc de undeva” au fost întrrupte după izbucnirea pandemiei la noi în țară, astfel că emisiunea nu a mai putut fi vizionată de fani. Totuși, Aurelian Temișan le-a transmis un mesaj fanilor nerăbdători să știe când vor putea să se bucure de show-ul lor preferat. Artistul a vorbit despre momentul când emisiunea va reveni pe micile ecrane. Astfel, „Te cunosc de undeva” va reîncepe când măsurile de izolare vor fi mai relaxate, potrivit anunțului lui Temișan.

”Dragii noștri, prieteni și înainte de emisiune, dar mai ales de când am început acest proiect minunat, Te Cunosc de Undeva. Dor de emisiune, dor de voi. Ne dorim muuult să reintrăm în casele voastre. Când? Îndată ce măsurile nu vor mai fi atât de restrictive. Cum? În cele mai sigure condiții. Va este dor de noi?”, a scris Aurelian Temișan pe Instagram.

Cine a câștigat premiul de 15.000 de euro

Sezonul cu numărul 14 al emisiunii prezentate de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a fost câștigat de Bella Santiago. Cântăreața a primit premiul în valoare de 15.000 de euro foarte emoționată. Totuși, ea nu a păstrat banii, ci i-a donat unei cauze nobile.

Primul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost difuzat pentru prima dată în țara noastră în anul 2012, iar de atunci sezoanele au fost filmate unul după altul, astfel că urmează să apară la televizor sezonul cu numărul 15, scrie playtech.ro.

Conceptul emisiunii se bazează pe reality-show-ul „Your face sounds familiar”, în care vedetele imită cântăreți deja consacrați ăn industrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: