Redactia.ro
Home » Monden » Ozana Barabancea, victorie la tribunal, în fața fostului soț. Hotărârea magistraților o nemulțumește pe jurata ”Te cunosc de undeva”

Ozana Barabancea, victorie la tribunal, în fața fostului soț. Hotărârea magistraților o nemulțumește pe jurata ”Te cunosc de undeva”

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a avut câștig de cauză la tribunal, în lupta cu fostul soț pentru acordarea pensiei alimentare, pentru fetița lor. Așadar, Sorin Terinte va trebui să plătească de acum o pensie alimentară reprezentând 25% din veniturile încasate lunar. Jurata show-ului transformărilor nu este pe deplin mulţumită de rezultat dintr-un anumit motiv.

Victorie cu nemulțumire pentru Ozana Barabancea la tribunal

După ani în care s-au prezentat la tribunal, Ozana Barabancea a avut câștig de cauză în fața fostului soț, Sorin Terinte. Acesta va trebui să plătească pensie alimentară fetiței lor care reprezintă 25% din veniturile lui încasate lunar. Însă, jurata show-ului transformărilor nu este pe deplin mulţumită de rezultat. Aceasta le ceruse juraţilor ca fostul soţ să plătească retroactiv pensia alimentară și pentru fiul lor.

”Admite în parte acțiunea, în baza achiesării paratului. Obligă pârâtul să plătească reclamantei o pensie de întreținere stabilită în favoarea fiicei sale minore, în cuantum de 25 % din venitul său net lunar reprezentând salarii, dar nu mai puțin de 25% din venitul minim net pe economie, începând cu data de 21.02.2020 până la majoratul minorei. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 3 București. Pronunțată astăzi, 30.10.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 3.

Motivul divorţului – infidelitatea

În urmă cu 14 ani, Ozana Barabancea a trecut prin momente greu de imaginat. Se pare că aceasta ar fi fost înşelată de mai multe ori de fostul soţ, însă de dragul copiilor a trecut peste fiecare aventură a bărbatului.

“Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, a spus artista, în urmă cu doar câţiva ani.

Acum, cântăreaţa îşi dedică tot timpul liber celor doi copii, Andrew (20 de ani) şi Gloria (17 ani). Mai mult, nu a mai dorit să aibă o relaţie cu niciun alt bărbat.

Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul. Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: