Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele și superstițiile. Ce poartă Ozana Barabancea și Raluca Bădulescu pentru a se păzi de lucrurile rele

Vedetele și superstițiile. Ce poartă Ozana Barabancea și Raluca Bădulescu pentru a se păzi de lucrurile rele

Vedetele și superstițiilearia Prodan, imagine de senzatie

Și vedetele cred în superstiții. Dacă aveai impresia că povestea precum pisica neagră care aduce ghinion sau nu trebuie să calci pe capacele de canal nu sunt adevărate, află că unele vedete chiar se tem de așa ceva, motiv pentru care au găsit un remediu care să le apere de lucrurile rele.

Vedetele și superstițiile. Ce poartă Ozana Barabancea și Raluca Bădulescu pentru a se păzi de lucrurile rele

Cu toate că de multe ori auzim că superstițiile nu sunt adevărate, unele vedete cred în ele și se apără cum știu ele mai bine. De exemplu, Raluca Bădulescu a declarat că ea nu se întoarce din drum, deși uită lucruri. Se pare că întoarcea din drum reprezintă un semn rău ce aduce ghinion. Mai mult, vedeta a spus că nu poartă ceasuri deoarece susține că acesta îi aduce ghinion. „Mi se pare că îmi aduce ghinion dacă am ceas. Și niciodată nu am portofel. Ceas și portofel nu am avut și nici nu o să am vreodată. Sunt sigură că voi fi săracă dacă voi avea ceas sau portofel. Iau carduri sau înghesui banii în geantă, după posibilități”, a spus jurata de la Bravo, ai stil!.

Ozana Barabancea poartă în sutien busuioc

Da, ați auzit bine! Cântăreața susține că de mai bine de cinci ani poartă busuioc în sutien, pentru a-i aduce noroc. Totodată, artista a declarat că tămâia și usturoiul nu-i lipsesc din casă. „Am un cățel de usturoi, busuioc, tămâie și târnoseală. Nu este decojit că nu ar mai putea sta nimeni lângă mine. Am învățăt acest mic secret și am început să îmi pun busuioc peste tot. In sutien de vreo 5 ani, iar usturoiul de câteva săptămâni”, a spus Ozana Barabancea.

O altă artistă care crede în superstiții este Doinița Oancea. Îndrăgita actriță spune că de fiecare dată când vorbește despre un lucru rău, bate în lemn. De asemenea, prezentatoarea Natalia Mateuț susține că se ferește de pisicile negre și încearcă să treacă mereu pe lângă bătrâni care au o găleată goală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: