Redactia.ro
Home » Sport » Pamela Anderson este acuzată de fostul iubit fotbalist!

Pamela Anderson este acuzată de fostul iubit fotbalist!

Pamela Anderson, Adil Rami, carte

Pamela Anderson s-a despărțit cu scandal de fotbalistul, Adil Rami după trei ani de relație. Actrița l-a acuzat de violență domestică.

Fotbalistul, Adil Rami a povestit despre relația pe care a avut-o cu celebra Pamela Anderson. La început totul părea perfect, chiar dacă fotbalistul era cu 18 ani mai tânăr. Actrița a decis chiar să se mute în Franța de dragul iubitului său. După trei ani relația s-a terminat cu scandal. Pamela Anderson l-a părăsit și a susținut că a fost victima violenței domestice. Adil Rami ar fi înșelat-o și ar fi lovit-o de mai multe ori. De frica sa, actrița a declarat că și-a angajat gardă de corp de care nu se despărțea niciodată. Fundașul francez a vorbit despre toate aceste acuzații în cartea sa autobiografică intitulată ”Autopsie”, pe care a lansat-o de curând.

“Știu ce a încercat să facă după ce a lansat acele acuzații. Sunt unii oameni care postează mesaje pe social media și cred că dețin adevărul absolut. Ea a vrut să mă distrugă. De ce nu m-a dat în judecată? Pentru că nu s-a întâmplat nimic de ce a spus! Eu am probe cu declarațiile ei, înregistrări video, fotografii care contrazic tot ce a spus ea. Dar acum totul s-a încheiat și nu mai vreau să mai am de a face cu ea”, a scris Rami.

Rami, despre aventurile sale

În cartea sa autobiografică, campionul mondial a vorbit despre cariera sa în fotbal, dar și despre aventurile sale amoroase.

”Prea multe petreceri, prea multe femei”, a mai scris francezul.

Adil Rami a jucat în cariera sa la Lille, Valencia, AC Milan, Sevilla, Marseille, Fenerbahce sau FC Sochi. În acest moment este sub contract cu Boavista. Fundașul de 34 de ani a câștigat Campionatul Mondial în 2018, cu echipa Franței.

”Pascal Planque, Claude Puel, Unai Emery și Didier Deschamps sunt antrenorii care mi-au marcat cariera. Dar cu Deschamps nu m-am înțeles deloc la început. Chiar îl detestam, dar acu îi sunt recunoscător. Când am cucerit Cupa Mondială m-am dus la el și i-am spus să mă ierte”, a mai scris Rami în cartea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: