Redactia.ro
Home » Stil de viață » Pancakes rețetă. Cum faci clătite pufoase

Pancakes rețetă. Cum faci clătite pufoase

Pancakes rețetă. Cum faci clătite pufoase

Pancakes rețetă. Cum faci clătite pufoase. Clatitele americane sau pancakes sunt nelipsite la mic dejunul traditional american, insa sunt la fel de iubite in intreaga lume si sunt numai bune daca vrei sa savurezi un desert gustos.Clatitele americane sau pancakes sunt nelipsite la mic dejunul traditional american, însă sunt la fel de iubite în întreaga lume și sunt numai bune dacă vrei să savurezi un desert gustos.

Pancakes rețetă. Cum faci clătite pufoase

Clătitele americane sunt un desert absolut delicios și este extrem de ușor de făcut. Cu această ocazie, noi vă oferim o rețetă clasică, pe care orice gospodină o poate executa fără nicio problemă.

Clătite americane, pancakes sau clătite pufoase. Fiecare dintre noi le cunoaşte, probabil, sub una dintre denumirile acestea. Le poţi combină cu fructe, gemuri şi tot felul de arome. Sunt delicioase şi pot fi pregătite atât pentru micul dejun, că deşert sau pentru un brunch de weekend cu familia ori prietenii.

Iată care sunt sfaturile pe care trebuie să le urmezi pentru că faimoasele pancakes să-ţi iasă perfect. Sper deosebire de clătitele normale, la aceste clătite trebuie să puneţi şi praf de copt.

Ingredientele pentru aluatul clătitelor:

Clătite rețeta originală. Pentru această operațiune aveți nevoie de făină, lapte, ouă, ulei și sare.

Iată care este gramajul fiecărui ingredient:

– 2 ouă
– 250 ml lapte
– 200 grame făină
– 2 linguriţe praf de copt
– ½ linguriţă bicarbonat
– 1 plic zahăr vanilinat
– două linguri de zahăr
– 3 linguri de ulei
– un vârf de sare
– ulei

Cum se prepară

Măsuraţi ingredientele cu exactitate. Amestecaţi făină cu praful de copt, bicarbonatul, zahărul şi zahărul vanilinat şi daţi totul prin sită. Separaţi albuşurile de gălbenuşuri. Mixati albuşurile până când se fac spumă şi gălbenuşurile într-un alt bol cu un vârf de sare. Combinaţi laptele cu uleiul.

Turnaţi laptele cu uleiul peste gălbenuşuri şi amestecaţi cu combinaţia de ingrediente uscate (făină, praf de copt etc.), folosind mixerul. Încorporaţi albuşurile cu ajutorul unui tel. Amestecaţi cât mai încet până când compoziţia devine omogenă.

Încălziţi tigaia şi turnaţi puţin ulei în ea. Ştergeţi suprafaţă tigăii cu ajutorul unui şerveţel de hârtie. Acest procedeu va va ajută să obţineţi acea culoare maronie pe care o capătă în general clătitele americane.

După ce tigaia s-a încins bine, turnaţi un polonic din compoziţia de clătite exact pe centrul tigăii. După ce clătită începe să facă un soi de băşicuţe, o puteţi întoarce şi pe partea cealaltă. Nu uitaţi! Clătită nu trebuie niciodată întoarsă de mai multe ori.

Citeste si:Clătite rețeta originală. Cea mai simplă metodă nu dă greș

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini