Redactia.ro
Home » Știri » Papa Francisc a fost întrebat despre durerea cronică de genunchi. Răspunsul său a stârnit hohote de râs: „Am nevoie de puțină tequila”

Papa Francisc a fost întrebat despre durerea cronică de genunchi. Răspunsul său a stârnit hohote de râs: „Am nevoie de puțină tequila”

Papa Francisc a fost întrebat despre durerea cronică de genunchi.

Papa Francisc a fost întrebat despre durerea cronică de genunchi. Suveranul Pontif are dureri cronice la genunchi, dar chiar și așa, acesta reușește să facă haz de necaz. Recent, Papa Francisc a glumit cu un grup de preoți mexicani, iar conversația dintre ei a devenit virală.

Papa Francisc a fost întrebat despre durerea cronică de genunchi. Răspunsul său a stârnit hohote de râs

Papa Francisc se confruntă cu probleme de sănătate complicate. Suveranul Pontif a declarat în nenumărate rânduri că are dureri mari la genunchi. Recent, Papa Francisc a glumit cu un grup de preoți mexicani care l-au întrebat despre durerea lui la genunchi. Acesta le-a spus că ar avea nevoie de o tequila pentru a nu mai simți durerea, stârnind hohote de râs. Conversația a fost filmată de unul dintre preoții mexicani în timpul audienței generale săptămânale a Papei Francisc de miercurea trecută.

Filmarea a devenit virală pe TikTok. „Papa Francisc, cum mai este genunchiul tău?” întreabă unul dintre preoţi în acest videoclip, potrivit AFP. Preotul mexican i-a mulțumit liderului Bisericii Catolice pentru că l-a făcut să zâmbească, în ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă. Răspunsul suveranului Pontif, în vârstă de 85 de ani, îi amuză pe cei prezenți. „Ştii de ce am nevoie pentru piciorul meu? De puţină tequila”.

Preoții i-au spus că îi vor aduce o sticlă mică de la Sanctae Marthae, locul de reședință al Papei la Vatican. Nu este prima dată când Papa Francisc se arată bucuros în fața oamenilor care îl salută în timpul audienței generale. Totodată, acesta oferă des comentarii ironice referitoare la durerea de la genunchi pe care o are de luni de zile. La începutul lunii martie, Papa Francisc a primit o infiltrație pentru a reduce durerea. La începutul anului, el le-a spus credincioșilor problemele sale de sănătate în timpul unei audiențe generale, declarând că este ceva temporar. „Se spune că li se întâmplă doar bătrânilor, şi nu ştiu de ce mi s-a întâmplat mie…”, a conchis el zâmbind, în aplauzele publicului.

Papa Francisc a ajuns în scaun cu rotile

La începutul lunii mai, Papa Francisc a participat la o întâlnire a unei organizații catolice de surori și călugărițe. Liderul spiritual al catolicilor din întreaga lume dă semne că are probleme de sănătate tot mai grave. În vârstă de 85 de ani, Suveranul Pontif a fost adus într-un scaun cu rotile la evenimentul organizat în sala de audiență generală Paul al VI-lea de la Vatican. Mai mulți asistenți l-au ajutat pe Paă să se ridice din scaunul pe care îl folosește pentru a se deplasa.

Deși nu este pentru prima oară când acesta folosește un scaun cu rotile, el nu a mai fost niciodată surprins de presă în această ipostază. În săptămânile din preajma sărbătorii Pștelui, Papa a asistat la Liturghiile oficiate în Basilica Sfântul Petru de la Vatican. Atunci când nu a mai putut oficia slujbele din cauza problemelor de sănătate și a durerilor, el și-a delegat atribuțiile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: