Redactia.ro
Home » Știri » Papa Francisc, moment emoționant în spital. Suveranul a botezat un copil înainte de externare

Papa Francisc, moment emoționant în spital. Suveranul a botezat un copil înainte de externare

Papa Francisc, moment emoționant în spital. Suveranul a botezat un copil înainte de externare. Iată detaliile!

Papa Francisc, moment emoționant în spital

Echipa medicală a Papei Francisc a confirmat că Sfântul Părinte va fi externat sâmbătă dimineață, deoarece analizele acestuia sunt favorabile și se poate întoarce la agenda sa de zi cu zi. Biroul de presă a anunțat că Papa Francisc a primit Sfânta Împărtășanie vineri după-amiază, după ce a vizitat capela din camera sa privată pentru un timp de rugăciune. Acesta fusese internat din cauza unor probleme respiratorii care acum, s-au ameliorat.

Biroul de presă a oferit, de asemenea, detalii suplimentare despre vizita Papei la secția de oncologie pediatrică și neurochirurgie infantilă a spitalului, care au fost dezvăluite mai devreme în cursul zilei. În timpul vizitei sale, Papa Francisc și-a exprimat recunoștința pentru „sacrificiul de sine și spiritul de serviciu” al personalului medical și al îngrijitorilor „care contribuie la ameliorarea afecțiunilor fizice și a angoaselor psihice ale celor care, zilnic, sunt chemați să dea mărturie despre Crucea lui Hristos”, relatează vaticannews.va.

După cum s-a menționat anterior, Papa și-a făcut timp în timpul șederii la spital să boteze un nou-născut, Miguel Angel, amintindu-i mamei copilului să le spună celor care înregistrează botezul în registrul parohial că „Papa l-a botezat!”.

Papa va prezida Sfânta Liturghie pentru Duminica Floriilor

În actualizarea biroului de presă se mai menționa că, având în vedere că sâmbătă dimineața este programată întoarcerea sa acasă, la Vatican, Papa Francisc este așteptat să prezideze slujba pentru Duminica Floriilor, care va fi celebrată duminică în Piața Sfântul Petru.

De-a lungul șederii sale la spitalul Gemelli, Sfântul Părinte și-a exprimat recunoștința pentru rugăciunile și urările de bine pe care le-a primit în timpul convalescenței sale, conform sursei citate.

Sursa foto: vaticannews.va

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: