Redactia.ro
Home » Știri » Păpușa Ken s-a transformat în femeie. Cum arată acum

Păpușa Ken s-a transformat în femeie. Cum arată acum

Fosta păpușă Ken s-a transformat. Ken s-a hotărât să își facă și schimbare de sex. 

 

Cum arată după schimbarea de sex

 

Rodrigo Alves a devenit cunsocut după ce și-a făcut nenumărate operații estetice de-a lungul timpului. Păpușa Ken, așa cum este cunoscut, a investit o avere în operațiile estetice și în îmbunătățirea aspectului. Dorința acestuia a fost de a semăna cât mai bine cu celebrul partener al păpușei Barbie, Ken.

Rodriogo Alves a devenit cunsocut pentru aspectul său neobișnuit și multele intervenții chirurgicale.  La începutul anului, Ken a decis să devină Barbie și a apelat la o intervenție de schimbare a sexului, dar și alte proceduri care să îl ajute să devină femeie așa cum și-a dorit.

Nemulțumit de schimbările din viața lui, modelul a ales să facă încă o transformare

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie’, declara Rodrigo Alves pentru Sunday People.

 

 

Ken și-a schimbat și numele

 

Jessica este noul nume pe care și l-a luat Rodrigo Alves. Modelul a mărturisit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat. A trecut prin foarte multe operații de-a lungul timpului, și-a injectat silicon în abdomen, pentru a-şi forma pătrăţele, şi-a pus muşchi falşi în braţe şi şi-a operat faţa. Doar că, după un timp a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata să fire… cea feminină.

Rodrigo s-a supus multor serii chirurgicale. Se pare că  modelul ar fi scos din buzunar peste 600.000 de lire.

Din nefericire însă, nu toate operațiile au avut succes. Jessica și-a dorit la un moment să aibă bărbia mai ascuțită, iar pentru acest lucru a fost nevoită să își injecteze filler facial, însă rezultatele nu au fost cele așteptate, pentru că la câteva săptămâni s-a infectat.

Cu trei luni în urmă m-am dus la un salon de înfrumusețare din Essex pentru face sprâncene false. Cât am fost acolo, am observat că diverse fete își injectau filler în buze și bărbii. Mi-au plăcut rezultatele lor așa că am întrebat dacă mi se poate face bărbia mai ascuțită. Femeia care a făcut injectarea abia își terminase stagiul de pregătire, aceasta injectându-mi un mililitru de substanță în bărbie. După câteva săptămâni am zburat până în Brazilia și am observat că forma feței mele se schimbă. Am făcut o infecție, iar fillerul a inceput să se scurgă, lăsând în urmă o gaură adâncă în centrul bărbiei mele”, a povestit Jessica, într-un interviu pentru viva.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: